Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

twiligiht

czy to był gwałt ?

Polecane posty

nie zycze temu nikomu, nawet najwiekszemu wrogowi. nikt nie zasluzyl na takie traktowanie, ale zycie bywa brutalne. Ja z tego wyciągnelam nauczke, nie ufam kazdemu chlopakowi, jestem bardziej ostrożna i rozważna itp... mowią ze zycie jest piękne, mysle ze i na mnie przyjdzie czas. wciaż na to czekam i wierze w to.

Gość Mahbub
dziewczynie trzeba pomoc sobie z tym poradzic... moim zdaniem powinna porozmawiac z psychologiem... przyjaciolkom bym nie ufala, rozmowa z rodzicami ryzykowna... mozna tez skorzystac z grup wsparcia... na pewno takie istnieja

Ojej, no cóż, nie bez powodu 14 latka jest osobą przez prawo uznawaną za dziecko. Na szczęście ktoś mądrzejszy konstruował prawo i nikt przy zdrowych zmysłach nie obarczałby jej winą za zainstniałą sytuację. Wystarczyłoby trochę empatii wykazać, ale widzę, że to przerasta co poniektórych.

bvvbvg latwo Ci sie teraz mówi. nie udaje niewiniątka bo glupia nie jestem i mam swoj rozum. wiem co to sex ale zazwyczaj 14letniej dziewczynie kojarzy sie on z dorosłą parą

Gość Mahbub
twiligiht czas wyciagnac z tego lekcje... a pewna doza nieufnosci wobec mezczyzn to zawsze zachowana przezornosc... uwazam jednak ze nie powinnas generalizowac...trzeba jednak staranniej dobierac sobie znajomych i chlopakow...popatrzec na dom rodziny chlopaka, srodowisko w jakim sie obraca, jak traktuje inne dziewczyny, swoja mame i siostre... wiekszosc facetow jest wspaniala i nigdy by nie dopuscili sie takiej krzywdy komukolwiek wyrzadzic... ale zasada jest taka: warto porandkowac w miejscach publicznych, nie dac sie poczatkowo odwozic do domu, a najwyzej pozwolic sobie na to by chlopak zaprowadzil cie do taksowki, nie prowokowac skąpym strojem...

może też, być coś takiego, gówniara dała, a potem się przestraszyła i oooo chłopak zgwałcił, tak myśli większość ploicjantów i dlatego, wydaje mi się inne podejście do sprawy

owszem mam z tego niezlą lekcję. nadal jestem zwyklą nastolatką, staram sie cieszyc i korzystac z życia. mam wiele marzen, pewnie jak każdy i staram sie powoli dojsc do celu i nie chce aby moja przeszlosc przeszkodzila mi w tej drodze

bmblondyn - nie wiem po co piszesz cos czego ja nie pisalam ''ówniara dała, a potem się przestraszyła i'' nie stworzylam tego tematu po to aby klamac. nie uwazasz, ze to bez sensu ?

Prowokować? Ja mam prawo choćby z cyckami na wierzchu chodzić... jak ktoś nie panuje nad swoją chucią, to ma problem... również z prawem. Ojej, jak mi przykro.... Apropo, mnie jakiś facet zaatakował w drodze do szkoły, jak miałam 15 lat i golf na sobie... więc o kant dupy sobie rozbić takie rady... jak masz do czynienia z gwałcicielem, to możesz mieć nawet palto: jego to nie powstrzyma a wszyscy i tak ogłoszą, że go sprowokowałaś i jesteś dziwka....

Gość kropidło wielkanocne
bvvbvg te filmy są chore ona zrobiła mu jajecznice.

Gość Mahbub
noi wyszlo szydlo z worka... z golymi cyckami absolutnie!!!!

nie można też popadać w przesadę, ale zasada ograniczonego zaufania, obowiązuje nie tylko na drodze, w życiu też.

skad sie biorą tacy ludzie...brak jakiegokolwiek szacunku do innej osoby nie wspominając o wlasnej osobie.

Jakie szydło, przecież to było specjalne wyolbrzymienie (hiperbola), co nie zmienia faktu, że każdy się może ubierać jak mu się podoba i nadal obowiązuje nietykalność cielesna... czego nie rozumiesz w tym zdaniu?

Gość kropidlo wigilijne
wyszłam z kąpieli nie przesadzaj z tymi cyckami . Za takie cos policja zgarnie cie . Nie mozna pokazywac intymnych miejsc w miejscach publicznych

Oj, ludzie... policja mnie ma prawo zgarnąć, ale nadal nie ma mnie nikt prawa zgwałcić, to po pierwsze. Po drugie mówi się, że laska chodzi z cyckami na wierzchu, jak ma duży dekold, nie słyszeliście tego nigdy?

Gość kropidlo wigilijne
a czy faceci maja prawo chodzic z penisem na wierzchu ?

to, że dziewczyna, sprowokowała, ubiorem czy zachowaniem, to głupawe chwyty amerykańkich obrońców gwałcicieli, żałosne, jak oni sami, ale czego się nie robi dla kasy. Jeśli dziewczyna samca prowokuje, to wolno mu w kiblu kapuna strzepać, jak mu hormony buzują

Gość Mahbub
wyszlam z kapieli...mam wrazenie ze usilujesz mi udowodnic ze jestem jakas niedorozwinieta...rozumiem cie ale ty mnie chyba juz nie za bardzo... ja jestem przeciwniczka strojow w stylu: z golymi cyckami i d...pa

blondyn, jak Cię czytam, to mnie tak zaskakujesz... smutne, że inne dziewczyny psy na niej wieszają, a facet staje w obronie... widać, że dla kobiety zawsze druga kobieta będzie winna

Gość kropidlo wigilijne
ja jestem przeciwniczka strojow w stylu: z golymi cyckami i d...pa a ja jestem zwolenniczką ,a chłopcom to daje duzo radosci .

Wcale nie chcę z Ciebie robić niedorozwiniętej, przepraszam jeśli tak to odebrałaś. Możesz być sobie przeciwniczką strojów jakich chcesz, co nie zmienia faktu, że jak jakaś dziewczyna ubierze mini, to się sama prosi o to, żeby ją zgwałcić... a jeśli ktoś uważa inaczej, to ma problem z logicznym myśleniem....

Gość Mahbub
tu jest ciezko ocenic sytuacje...ja na niej psow nie wieszam...ale proponuje wyciagnac wnioski i tyle...a nasza rozmowe moze przeczytaja inne nastolatki i wezma sobie co nieco do serca