Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość preferuje czekoladeZ orzechami

Czy on się mna bawi?

Polecane posty

Gość preferuje czekoladeZ orzechami

OD pewnego czasu pisze do mnie pewen chłopak , zawsze mielismy tylko kontakt wzrokowy usmiechał sie do mnie patrzył na mnie az pewnego razu napisał do mnie.. ja wiedzilam ze on ma dziewczyne,ktora jest za granicą ale mimo tego odpisalam mu . Pisał mi ze mu sie bardzo podobam , ze jestem sliczna.. piszemy od pewnego czasu. mowi ze gdyby nie ona umówiłby się ze mna no i w ogule.. Nie wiem co to wsyztsko ma znaczyc.. czy on sie mna tylko bawi? a gdy przyjedzie jego dziewczyna urwie ze mna kontakt.. a na dodatek wczoraj mi powiedział ze ją kocha.. ja nic juz nie rozumiem pomóżcie mi..

Wczoraj powiedział Ci, że ją kocha. Wiec o co w ogole pytasz? On ją kocha i jeszcze Ci to mówi. Gdybanie "gdyby jej nie było"... Ale przypominam, ze ona JEST. tak, w pewnym sensie sie bawi. Choc nie wiem czy to jest dobre okreslenie.

Gość pamiętaj jedną rzecz
każdy wagonik da się odczepić :)

Gość pamiętaj jedną rzecz
i każdego peniska można odciąć :)

Gość fetaminaa
hmm bardziej bym pwoiedziała ze chce pod neobecnośc swojej dziewczyny sie zabawic?:D heh.xD np umóiwc sie na sex a takie pisamnie dobre jest przed .. moze chce miec z toba kontakt na sex?