Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monia 25

To była dla mnie najgorsza wigilia

Polecane posty

Spędziłam ją z rodzicami,synkiem oraz bratem i jego dwoma córeczkami. Nie dawno zostawiłam faceta i liczyłam na to że o nim zapomne,niestety są chwile kiedy o nim myśle. Ale po tym jak się ostatnio zachował wobec mojego ojca nie zamierzam do niego wracac,przez niego o mało bym miała konflikt z rodzicami.

Nie. Chciałabym tylko zapomniec o tym człowieku,ale nie umiem sobie z tym poradzic.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa789
myśle,ze przesadzasz, co on takiego mogl zrobic twojemu ojcu,ze odbierasz ojca swojemu dziecku

Gość jyrjgsjsgjn
Monia 25 myślałam że z facetem tworzycie związek na dobre czy złe jedno idzie za drugim nawet kosztem konfliktu z najbliższymi bo teraz to facet jest najważniejszy i najbliższy no chyba że zrobił coś tragicznego

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa789 Nie czytałaś pewnie moich poprzednich topików,ale on nie jest ojcem mojego dziecka,swojego synka urodziłam w wieku 18lat, a jego ojciec uciekł od ojcostwa. Później zjawił się Roman,który jak się okazało był dealerem oraz człowiekiem który kiedyś był alkoholikiem i hazardzistą. Wydawało mi się,że się zmienił,okazało się że nie. Całkiem nie dawno uderzył mojego ojca przy moim synku. jyrjgsjsgjn też tak myślałam, na szczęście nie jestem jego żona i rozwód nie będzie potrzebny

Gość jyrjgsjsgjn
był dealerem oraz człowiekiem który kiedyś był alkoholikiem i hazardzistą. Wydawało mi się,że się zmienił,okazało się że nie. Całkiem nie dawno uderzył mojego ojca przy moim synku. i to wszystko zmienia postać rzeczy dla dobra dziecka i dla swojego dobra ze wszystkich sil zapomnij

Gość *******tka
znów ta prowokatorka🖐️

Chce o nim zapomniec,ale to jest bardzo trudne. Przez cały czas coS robie,żeby o nim i o całym tym zdarzeniu jakie miało nie dawno miejsce nie myslec.

Gość cicocia isia
Jimena - stopuj choć dziś;

Gość Czader
dobrze się napij to ci on przejdzie

Gość konwalia zimowa
Dlaczego najgorsza?? To był twój wlaściwy i dobry wybór. Dobrze postąpilaś, czemu żałujesz palanta???

Gość kleszcz
moje pytanie: co jest gorsze dla kobiety, czy jej konflikt z rodzicami , czy jej konflikt z mężem lub partnerem , a może kobiety są za słabe psychicznie aby znieść konflikt z mężem lub z partnerem i gdy coś się źle dzieje w związku to natychmiast pod kiecę ojca swojego wskakują zabierając ze sobą dziecko ?