Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majjja24

SZOK!

Polecane posty

Gość Majjja24

Dzis dowiedzialam sie ze moj byly z ktorym zerwalam pol roku temu ma od 3miesiecy nowa dziewczyne, a od 2 jest z nim w ciazy... Niby mi na nim juz nie zalezy, bardzo sie postaral zebym z nim zerwala ale... jakos dziwnie sie czuje, nie moge tego zdefiniowac... Jestem w szczesliwym zwiazku ale po rozmowie z nim po prostu rozlecialam sie na kawalki i nie moge sie poskladac! I co to za laska co od razu daje sie zaplodnic??? Jak oni to dziecko utrzymaja?? Chyba to mnie wkurza w tym najbardziej... Tak sie chcialam wygadac:(

Gość Pitus166
Maja, niektorzy faceci nie sa warci by o nich myslec, a juz napewno kochac. Postaraj sie zyc dla nowego partnera. Wiem, ze to jest przykre co opisalas, bo to dziecko moglo byc nawet z przypadku, a potem sa patologie :(

Gość Majjja24
Nei wiem czy bylo z przypadku bo oni sie nie zabezpieczali.. wiec liczyli sie z tym ze to sie stanie.. A ona biedna po 4 miesiacach niewiele pewnie o nim wie a jest z nim w ciazy... z drugiej strony jak mogla byc tak glupia nie nie nie nie rozumiem tego!

Gość Maja wyluzuj
Maja a co Cię obchodzi cudze życie?

Gość Majjja24
Ale on byl ze mna 2 lata... to nie do konca obcy czlowiek chociaz bardzo mnie zranil...

Gość taka zwykla ona
glupia ta laska:/