Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde mole nie wierze

upilam sie, po pijaku zrobilam test i wyszly mi dwie kreski

Polecane posty

Upilam sie okrutnie w czasie Wigilii winem i szampanem. Wrocilam do domu i zachcialo mi sie sikac. siadlam na kiblu ale przy okazji stwierdzila, ze se zrobie test. I wyszly mi dwie krechy. kurde ciesze sie i boje bo przeciez pilam. no to maz bedzie miec prezenta.

No podejrzenia mialam ale ja od roku co miesiac mam podejrzenia a potem okazywalo sie, ze byly bledne. Tak wiec w swieta odpuscilam sobie a test zrobilam bardziej bo akurat lezal pod reka a ja bylam pijana. No ale od jutra przestaje pic.

Gość Urodzisz flaszkę
:D

Gość Jagoda_80
Dziewczyno, zanim sięgniesz po następną lampkę, poczytaj sobie o zespole FAS!!

Gość 0na robi jaja sobie
a wy dajecie sie nabrac jak dzieci

Gość igyl
ona robi sobie jaja niekoniecznie. nie słyszałeś nigdy o pijanych dzieciach? albo dzieciach z zespołem FAS?

Gość alalabfgrt
ej, nie przesadzajcie. Jezeli to jest poczatek ciazy, pare tygodni to nic sie nie stanie jesli kobita se popila. Ale teraz juz zero alkocholu, nie martw sie. Tylka na przyszlosc pomysl. pozdrawiam

Gość Y p p p p p p p p p p p p o Ty

Gość kjfskhfsd
co to jest ten zespół FAS?

ejże, ale ten FAS to przecież nie po jednorazowym wypiciu. wiecej szkody zrobi jej takie glupie gadanie jak wasze. nie pij wiecej i tyle.

Gość wielkie mi halo
teraz już nie będzie piła, wiec o co chodzi? kobieta, ktora stara sie o dziecko przez np 3 lata ma nie pic w ogole w tym czasie, bo to "moze juz"? Zresztą jakby ten alkohol miał zaszkodzic na taka 2-3 tygodniowa ciążę (bo autorka nie zauwazyla braku miesiaczki jeszcze chyba), to pewnie w ogole by poroniła i tyle, we wczesnych ciazach to sie czesto zdarza

moze bylas tak pijana ze ci sie w oczach dwoilo :) i moze mialas tylko 1 kreche a nie 2 :)......jesli faktycznie jestes w ciazy to odstaw alkohol i sie nie przejmuj .nie kazda kobieta wie od samego poczatku ze jest w ciazy i duzo kobiet na poczatku pilo alkohol.dopiero odstawily jak sie dowiedzialy o ciazy

i oczywiscie gratuluje malenstwa! dbaj o nie i o siebie :) teraz przez 9 miesiecy bedziesz jego inkubatorkiem :) staraj sie aby ten inkubatorek byl najzdrowszym inkubatorkiem !

Normalne jest że, się na swięta pije :D a wy już z dziewczyny alkoholiczkę zrobiliście i prawicie jej żeby odstawiła alkohol i inne takie hehehehe

ale jest nienormalne zeby pic w ciazy. autorka o tym nie wiedziala,ale juz wie dlatego jej radzimy zeby odstawila......ale pewnie sama o tym wie ;)