Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna mama111

Kto pije ze mną?

Polecane posty

Gość Samotna mama111

Wigilia już za mną. Dzieci śpią. Trzeba wyluzować. Gin z tonikiem. Czwarty. Ciągle praca, dom ,praca. Czwarty drink za lepszy rok. Dosyć pseudoprzyjaciół, dosyć układania życia na siłę na nowo. Czekam na lepszy rok. Kto pije ze mną?

Gość Czy ktoś
ja sie chętnie podłącze:)

A jutro na onet.pl przeczytamy: "Dwoje dzieci zgineło w pożarze zapruszonym przez pijaną matkę" :o🖐️

Gość Samotna mama111
Jasne, może jeszcze z patologicznej rodziny. Szkoda że patologiczny nie jest mój były co nawet o życzeniach dla dzieci na święta nie pamięta. Daj sobie spokój chłopie. Piję raz na ruski rok. I czasem po prostu trzeba. Inaczej możesz przeczytać: Matka nie wytrzymała od nadmiaru problemów...

Gość Czy ktoś
nie zamierzam oceniac...

Gość jestem_facetem
napij sie i nie przejmuj sie :) kazdy ma prawo sie wyluzowac... a ty na pewno jestes dobra matką :) Paweł.

>> a ty na pewno jestes dobra matką Nic o niej nie wiesz, więc po chuuj takie pierdoły opowiadasz?:o

Gość Samotna mama111
Dzięki. Dzieci twierdzą, że jestem. A i ja wiem , że dla nich zrobię wszystko. Twoje zdrowie Paweł

Gość Samotna mama111
Gogi Bubu a co Ty o mnie wiesz?

Gość Czy ktoś
ja tego nie mówiłem:)

>> Gogi Bubu a co Ty o mnie wiesz? Upijasz się w samotności, w wigilie. To dość wymowne :)

Gość Samotna mama111
Myślisz, że siedzę i piję non stop? Nie masz pojęcia kim jestem ,co czuję i jak układa się moje życie więc proszę nie krytykuj. To nie ma sensu. Pracuję ponad siły, robię drugi fakultet tylko po to, żeby podnieść standard życiowy dzieci. Coś złego, że raz w roku się napiję? Non stop z dziećmi. Jutro mogę odespać w spokoju. I jak zawsze o 7 pobudka w pełnej gotowości co potrzeba dzieciom. Nie rozumiem dlaczego dla Ciebie wypity drink kojarzy się z alkoholizmem, matka co najmniej z patologią, nie wspominając o tym "pożarze" itp. Nawet w Święta ludzie sobie wilkiem. Ta kafeteria jest tylko odzwierciedleniem nienawiści i nieufności ludzi do siebie

Gość Czy ktoś
ja tak nie myśle... Co wiecej myśle e sprawiasz satysfakcje pajacowi ze odpowiadasz...

Gość Samotna mama111
Dzięki. Też zauważyłam, że facet to palant. "Kto pije w Wigilię?" A kto siedzi na kafeterii w Wigilię? Wszyscy jesteśmy tacy sami - wśród ludzi a wciąż zagubieni i samotni ze swoimi problemami

Gość Czy ktoś
ja siedze dla Teksańskiego:) hi hi:) powiedzmy:)

>> Wszyscy jesteśmy tacy sami Ja nie jestem taki jak ty 🖐️ >> - wśród ludzi a wciąż zagubieni i samotni ze swoimi problemami Nie mam problemów, nie jestem samotny, nie jestem zagubiony i co najważniejsze - nie mam dzieci 🖐️

Gość Samotna mama111
To czemu siedzisz na kafeterii? Po co wchodzisz w dyskusje? Nie masz nikogo bliskiego do kogo teraz mógłbyś się odezwać?

Gość Samotna mama111
Czy ktoś - dzięki. Psychiczni niestety też zaglądają na kafeterię :-)

>> Nie masz nikogo bliskiego do kogo teraz mógłbyś się odezwać? Nie mam, poszli na pasterke :classic_cool:🖐️

Gość Czy ktoś
nie chcieli zabrać:)?

Gość Samotna mama111
Ktoś kto nie ma problemów to lekkoduch, bez empatii,a jego jedynym celem w życiu jest uprzykrzanie życia innym. Ale cóż... I tacy się rodzą

Gość Samotna mama111
Ech, Czy ktoś - pozdrawiam. Dawno tu nie pisałam. I już mi się odechciało jak widzę co tu się dzieje. Nadal większość prymitywów

>> Ktoś kto nie ma problemów to lekkoduch Nie mam problemów, bo sobie ich nie stwarzam. Kobiety same sobie tworzą jakieś swoje problemiki i nimi żyja, takie z was pokrecone istoty :o

Gość Samotna mama111
Czy ktoś - wstydzili się :-)

Gość Samotna mama111
Gogi Bubu jak dorośniesz napisz :-)

Gość Czy ktoś
ja bym to inaczej nazwał:)

Gość GINIA
Hello:)