Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

Czemu ??

Polecane posty

tak w skrocie bo nie chce sie zaglebiac.... kilkukrotnie spotkalam kogos powiedzmy z polskiego "showbiznesu} ten pan dal mi swoj numer, wzial tez rzecz jasna moj. Wyslal mi raz zyczenia w miedzyczasie , ja mu wyslalam na swieta i zero odzewu, myslicie ze warto wyslac esa zwrotnego z lekkim opierdolem za brak kultury ? sory ze tak nieskladnieALE TROCHE WINA przyjelam :P

Trudno myśleć pozytywnie... Gdy od 4 lat coś nie wychodzi. Nie mam w sobie na tyle parcia. :(

hmm ja nie mialam wyzszych zamiarow wzgledem niego ale tak sobie mysle wiem z to jego prywatny numer, na pewno by sobie nie zyczyl by ktos go "przypadkiem" uzyskal a tutaj taka olewka. Nie wymagalam nic oprpcz tego by jak normalny czlowiek napisal cokolwiek nawet wesolych swiat i wsio

Gość takajedna.....11
Ale warto ... Wiem, że to nie jest łatwe. Poszukaj wokól siebie życzliwych ludzi, którzy będą wsparciem w trudnych chwilach. Próbuj :-) Trzymam kciuki.

chodzi mi bardziej i pomoc w tym by ulepic jakliegos esa zeby mu w piety poszlo :P Mam swoja godnosc i oleje ale chce zeby pomyslal iz nie ejst taki wspanialy ze wszyscy beda go wielbic Wiem ze tu wam dupe zawracam ale jak juz wspomnialam troche po % jestem i mi to wlasnie sie przypomnialo

Ech tam, olej dziada. :D Jak będzie mu zależeć, sam się odezwie - choćby i po Świętach. :)