Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama ja

samotni w swieta

Polecane posty

Gość sama ja
moje miasteczko sklada sie praktycznie z domkow, taka wioska :P widoczek z jednego okna, widac kilka domkow a w tle gory... cudowne... :) a z drugiego tez kilka chalupek i ocean... jak jest sztorm pieknie widac fale, choc u nie ktorych widzialam lepszy widok na ocean, ale za to nie mieli tego widoku na gory :) a gory sa cudowne, jak zmieniaja wyglad w zime a w lato... raz sa cale biale, a raz brazowo-zielone... ech... ja mieszka w pl nad morzem, moze dlatego kreca mnie te gory, choc sa inne ni typowe w tatry...

Gość nie ma co narzekac
a jaka macie tam teraz pogode? snieg lezy? zimno jest?

Gość sama ja
wulkany, gejzery.... mmmmhhhhhhhhmmmm.... szkoda, ze polska tego nie ma :(

Gość sama ja
snieg lezal dwa dni :P podobno na polnocy jest zawsze duzo :) ogolnie od kilku dni straszne wiatrzychycho, no i jak w irlandii w zime 3-4 godziny jasno, depresyjny kraj, podobno wielu ludzi sie tu wiesza... mieszkancy mnie przed tym ostrzegali... moze i stad moj humor :P ale juz jest lepiej :) za to w lato cala dobe jasno, slonce iby zachodzi i sa to piekne zachody, ale i tak jest jasno :) i klimat tez jest dobry, ani za cieplo ani za zimno :P

Gość sama ja
ide lulac... kolorowych...

\"jestem zdrowa, mloda, mam wszystkie konczyny, zmysly, nie musze siedziec pod mostem tylko w cieplym mieszkaniu. \" ale nie ma Cie kto sponetrować - przegrałaś życie :P