Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ornelka Mutki

moralność w miłości i seksie jest O.K. a seks rozpustny zabija

Polecane posty

Gość Ornelka Mutki

od lat 60-tych środowiska lewicowo-liberalne nauczały nas, że: - posiadanie wielu partnerów jest dobre - seks oralny jest dobry - seks analny jest dobry - seks homoseksualny jest dobry - rodzina jest niepotrzbnym przeżytkiem Środowiska te opanowały media, szolnictwo i politykę zatykając usta wszystkim ostrzegającym przezd propagowaniem powyższych bzdur i dyskredytując religię, która ąda by milośc i seks podlegały surowym zasadom moralnym. Dziś po kilku dekadach trwania rewolucji seksualno-obyczajowej wiemy, że jest inaczej, że jest tak jak głosi moralność. Okazało się bowiem, że: - posiadanie wielu partnerów jest złe ponieważ coraz częściej prowadzi do raka szyjki macicy bo jest coraz więcej nosicieli powodującego go wirusa - seks oralny jest zły ponieważ coraz częściej prowadzi do raka gardła bo jest coraz więcej nosicieli powodującego go wirusa - seks analny jest zły ponieważ coraz częściej prowadzi do zarażeń różnego rodzaju groźnymi chorobami gdyż rośnie licznba ich nosicieli a prawdopodobieństwo zakażenie się w trakcie stosunku analnego jest wielokrotie wyższe niż w trakcie stosunku genitalnego - seks homoseksualny jest zły bo ze względu na swoją specyfikę oraz formy seksualności kultywowane przez homo sprzyja szybkiemu roznoszeniu śmiertelnych chorób, jak na przykład HIV, i dlatego był od tysiecy lat repersjonowany. Nawet w antycznej Grecji był uznawany za hańbiący i tylko telerowano tam pederastię czyli rytualny seks dorosłego z nastolatkiem. - rodzina nie jest przeżytkiem, jest instytują zapewniającą społeczeństwu niezbędną liczbę dobrze wychowanego i stabilnego emocjonalnie potomstwa. Kiedy rodzina jest lekceważona społecześtwu grozi katastrofa demografczna i jej skutki jak to oecnie widać w Europie. Jednym słowem przez ostanie 40 lat oszukiwano nas i mamiono, a skutek jest taki, że społeczeństwo.mamy zdegenerowane obyczajowo i coraz bardziej chore na rózne coraz dziwniejsze choroby. Widać teraz, że moralne ograniczenia w sferze miłości i seksu miały swój głęboki sens i że trzeba je przynajmniej w części przywrócić. Poza tym trzeba myśleć by nie dać się ogłupiać feministyczno-homoseksualnej propagandzie.

Gość Ornelka Mutki
kto nie wierzy mi niech skorzysta z Google, a bez trudu znajdzie potwierdzenie moich tez.

wyolbrzymiasz... Seks jest dobry jeśli się go uprawia z głową. A reszta to tylko takie straszenie kościoła...

Gość sex uprawiany
to jedno z gorszych stwierdzeń jakie znam... Zarówno w nazwie jak i znaczeniu przypomina mi uprawę pietruszki :P

Gość Ornelka Mutki
nie wstydzę się moich poglądów a ukształtowały się na skutek tego że gny miałem 10 lat nasz dozorca mietek chodził ze mną często na strych ogądać ptaszki. PAn miecio wtedy często nalegał żeby ptaszek jego zwiedzał mój czekoladowy gołębnik lecz niestety nie mieścił sięzazwyczaj i płąkałem pół nocy z tego powodu.

Gość Ornelka Mutki
powiedzmy to wprost seks zabija. Kiedyś gdy medycyna była na niższym poziomie niż obecnie zabijał czesto wiec Kościół starał się ograniczać i normować seksualność tak by z jednej strony seksu było jak najmniej, a dzieci wystarczająco dużo. Wtedy seks miał służyć tylko prokreacji. Wraz z postępem medycznym seks mógł podlegać coraz mniejszym ograniczeniom ale ludziom w latach 60-tych zaczęło się wydawać, że nie musi podlegać żadnym. I teraz badania pokazują, że to nie jest prawda. Że liczba zarażeń rośnie, że medycyna nie jest wszechmocna w ich zwalczaniu, a choroby są coraz bardziej agresywne. czas zastanowić się jak ograńiczyć seksualność. Oczywi ście nie ma mowy o powrocie do Średniowiecza ale tak jak jest nie może być. A już na pewno nie może być propagandy rozpasanego seksu w magazynach dla młodzieży i w ogóle w mediach. Nie moze być też zachęcania dzieci do "zakosztowania" homoseksualizmu i propagowania biseksualizmu wród mlodzieży. Musimy przywrócić myślenie o seksie i miłości, a nie jak barany dawać sobie wmawiać, zę w tych sferach wszystko wolno.

Gość Ornelka Mutki
wpis z 11:31 to ordynarny podszyw. Widać głupków tu nie brakuje.

Gość network
nie ma co za bardzo umoralniać seksu tak samo jak zbyt bardzo dawać się niepohamowanym żądzom , gdyż każda skrajność zabija , zarówno lewa czy prawa strona mają swoje skrajne oblicze i hamowanie skrajne lub skrajna rozpusta niczemu nie służy , natomiast każdy wie gdzie leżą granice gdyż to ma wkodowane w rozum od zawsze :)

Gość Ornelka Mutki
network twoja wiara, ze każdy wie "gdzie leżą granice" jest przejawem duuuuużego optymizmu. Nie wiem czy wiesz, że wśróð amerykańskich gejów zapanowała moda na seks bez zabezpieczeń ... a tam co 10-ty gej ma HIV-a, więc można powiedzieć, że zapanowała tam moda na złapanie HIV-a. Co to ma wspólnego z racjonalnością to ja nie wiem.

Gość network
oczywiście ze każdy wie gdzie leżą granice , natomiast rozpusta bezwzględna uwarunkowana jest rzeczywiście poprzez kreowanie tego w mediach itp oraz w tak zwanej tolerancji , którą ja uznaje za śmieszną , gdyż głupia masa baranów dalej ufa i wierzy w tolerancję i demokrację , a wszystko po to by np.zboczeńcy i dewianci ustanawiali prawa :)

Gość Ornelka Mutki
Dodam, że kulki analne, których lewacy nie popierali i utrzymywali przed nami w tajemnicy ich słodkie istnienie, wypełniają szczelnie wszystkie moje otwory acz najcudowniej rozpychają me włochate nozdrza :)

Gość bez odbioru
co 10 gej ma HIV? a wszyscy są przebadani? i jak się to ma np. do zakażenia wśród heteroseksualnych kobiet w Indiach, które współżyły tylko ze swoimi mężami? wiesz, jest takie zjawisko, które się nazywa "feminizacją HIV" i oznacza, że coraz więcej jest wśród ofiar zakażenia kobiet heteroseksualnych, które w dodatku były wierne mężom :P a co do reszty... rak gardła po seksie oralnym??? buahahahahaha

Gość Ornelka Mutki
12:22 to głupi podszyw, oczywiście. Zarażenia HIV-em zależy od modelu seksualnosci, Seks promiskuitywny jest tym najgroźniejszym. W świecie Zachodu promiskuityzm kultywowany jest głownie przez środowiska gejowskie ale też przez artystyczne. W Afryce na przykad gejów w zasadzie nie ma ale promiskuityzm panuje wśród hetero. Dlatego na Zachodzie HIV-a roznoszą głównie geje i artyści, a w Czarnej Afryce hetero. Nawiasem mówiąc przypadek Czarnej Afryki jest dowodem na skuteczność ograniczeń religijnych w sprawach seksu. W Europie przez wieki tłumiono seksualnosć i teraz ciągle mimo negatywnych skutków rewolucji seksualnej jesteśmy w miarę bezpieczni, a w Afryce tego wielowiekowego ogrniczania seksualności nie było i teraz szybko szrerzy się tam śmiertelna zaraza.

Gość Ornelka Mutki
12:41 to głupi podszyw, oczywiście. Dodam, że HIV mi nie smakuje. Miałam faceta z HIV i powiem wam, że jego sperma miała jakiś taki nieprzyjemny posmak. Dla porównania spróbowałam spermy piętnastu losowo wybranych przechodniów i muszę powiedzieć, że ich próbki były pozbawione tej niemiłej nutki smakowej. Stąd wniosek, że: 1)HIV można poznać po smaku 2)HIV jest niesmaczny

Gość Ornelka Mutki
"bez odbioru" nie musisz tkwić w ignorancji wystarczy poczytać - na o2 jakiś czas temu był taki tekst: "Coraz więcej ludzi choruje na nowotwory, których rozwój związany jest z seksem oralnym - podaje serwis internetowy gazety "The Sun". Jak wykazują badania, coraz więcej osób uprawia seks oralny. Jednakże wybór takiej formy uprawiania miłości niesie ze sobą pewne ryzyko. Niektóre wirusy przenoszone drogą płciową mogą sprzyjać powstawaniu nowotworów jamy ustnej, języka i gardła - donosi serwis internetowy gazety "The Sun". Doktor Maura Gillison przeanalizowała 46 tys. przypadków wpływu zachowań na różne postacie raka jamy ustnej i gardła, jakie miały miejsce w ostatnich kilku dekadach. Okazało się, że ich liczba rośnie. Głównym winnym jest bez wątpienia wirus brodawczaka ludzkiego human papilloma virus, znany szerzej pod nazwą HPV. A ten przenosi się drogą płciową, ostrzega "The Sun". Z pewnością HPV nie odpowiada za wszystkie nowotwory atakujące jamę ustną i gardło. Za część z nich winę ponoszą papierosy i alkohol. Jednak z badań naukowców z Uniwersytetu Johnsa Hopkinsa można wywnioskować, że te ostatnie czynniki zaczynają grać coraz mniejszą rolę." w internecie informacji na ten temat jest wiele więcej, szczególnie po angilesku. Tak więc najpierw się ucz "bez odbioru" a potem zabieraj głos.

Gość Ornelka Mutki
Ponadto sama jestem koronnym dowodem tej tezy. Robiłam laske trzy razu dziennie i mam raka gardła :O

Gość Ornelka Mutki
słuchaj głupi podszywaczu. W tym topiku przekazywane są waże informacje, które mogą mieć wpływ na zdrowie i życie ludzi. jeśli ty sobie z tego potrafisz robić jaja to gratuluję ci głupoty albo stopnia degrengolady moralnej.

Gość Ornelka Mutki
12:53 to głupi podszyw, oczywiście. Nie wiecie gdzie moglabym spotkać faceta z wielgachną kiełbachą? Czuje niemiłe swędzenie obok tyłka a znajomi nie chcą mnie już popopychać:O

Gość Fanfan Tulipan 22
ornelka nie przejmuj sie podszywaczem. to na pewno jakiś zboczeniec bo tylko im mogą nie podobać sie twoje informacje. dzieki za cenny topik !!!!!!!

Gość bez odbioru
ojej, co w jakiejś gazetce ktoś coś napisał i już prawda objawiona? W Przepowiednię Oriona też wierzysz? W USA baaaardzo dużo o niej pisali :P

Gość bez odbioru
Jeszcze jedno - to, HPV odpowiada za raka szyki macicy, to doskonale wiem, a poza tym od mojej edukacji się odwal, bo gówno wiesz o moim stanie wiedzy, także na temat HIV :P

Gość Ornelka Mutki
w "gazetce" zaprezentowano szeroko zakrojone badania na ten temat. Zresztą wejdź w google to znajdziesz więcej na ten temat po angielsku.

Gość Pan Franciszek
no, i wyszło szydło z worka - zboczeńcy zawsze byli, są i będą zakałą ludzkości. Zoczeńcy to bomba biologiczna, to broń B.

Gość Ginczkos
z tych badań wynika że seks gejowski jest zawsze seksem wysokiego ryzyka epidemiologicznego bo oni mogą tylko w tyłek lub w buzię. Teraz rozumiem czemu go Kościół zakazuje ... a nie zakazuje miłości homo. Miłosć nie zakaża a seks jak najbardziej.

Gość opalinna30
miłość powinna być wolna ... w granicach moralności ! seks powinien być tylko dla zakochanych na zawsze !!!

Gość feminizm KAPUTT
zboczenia down and out

Gość Zbychol
kurde w morde ale sie porobilo z tym zekzem

Gość offmicki
zawsze uważałem seks na zboczeńczą modłę za niebezpieczny a teraz naukowcy to potwierdzają !

Gość Elżbieta 32
moralność i dobre obyczaje to były wielkie wynalazki pzreszłości. Odrzuciliśmy je z głupoty i zapłacimy wkrótce za to wysoką cenę. W sasadzie powtórzymy przypadek Sodomy i Gomory. Tam też sodomici opanowali społeczeństwo i skończyło się to totalną katastrofą. p.s. sodomita to według Biblii współczesny gej