Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cód nad wisłą.....

Dlaczego gorzej traktowane??

Polecane posty

Gość cód nad wisłą.....

Dalczego dziewczyny ładniejsze... są gorzej traktowane niż te brzydsze? oczyiscie przez diewczyny sa ponizane wytykane palcami obgadywane?

Gość cód nad wisłą.....
to jest straszne :/

Gość gienowefa
bo zazwyczaj te zadbane (bo nie dzieli sie na ladnie i brzydkie) wyzej sraja niz dupe maja opd tych niezadbanych

Gość Vaniliowaaa
A ja mam młodszą siostrę, która jest ładniejsza ode mnie nawet wczoraj przy wigilijnym stole goście podniecali się ciągle nią, więc wyszłam do innego pokoju...żenada..... co do teorii autorki tematu - dobrze jeśli uroda idzie w parze z inteligencją a że często tak nie jest to cóż....albo jest to poprostu zazdrość :P

Gość szeroka społeczność
kaszalotów zawsze będzie zazdrościć pięknym kobietom :classic_cool:

Gość gienowefa
a co rozmiecie pod pojeciem ladne i brzydkie? chyba ze pod wzgledem charakteru bo ja nie rozrozniAM LADNYCH I BRZYDKICH. EWENTUALNIE SA SZTUCZNE TZW ZBARBIONE LUB NATURALNE

Gość tak tak naturalne
z zjebanymi ryjami , no cóż sama natura

Gość gienowefa
NO TAK LEPSZE PROMOWANIE SZTUCZNOSCI POMARANCZOWYCH CIELS I TAPET NA RYJU GDZIE PRZY MALYM KLEPNIECIU WSZYSTKO ZLECI I POZOSTAJE ZWYKLY JAK KTOS TU NAZWAL - KASZALOT. ROBIENIE SIE NA BOSTWO TO NIC INNEGO JAK ZROBIENIE Z KASZALOTA PIEKNEJ KOBIETY. A CO ZA TYM IDZIE KAZDY MOZE BYC PIEKNA ALE NIE KAZDA CHCE MIEC NA STAROSC SPASKUDZONY RYJOK W ZMARCHACH

Gość tak tak naturalne
na starość to nikt na ciebie nie spojrzy, stare kobiety powinny być utylizowane :classic_cool: wykorzystaj swoje 5 min ...

Gość gienowefa
gdybys uzyl swojego ptasiego mozdzku chociaz w 5% to bys wiedzial ze tym samym mozna dluzej mlodosc zatrzymac i dluzej byc atrakcyjna. Wiele ejst kobiet po 40 ktore sa piekne i zadbane i maja notabene wielu mlodszych duzo kochankow. A te coto teraz chca ladnie wygladac gdy beda mialy 30 lat to beda starymi pozmarszczanymi babami bez jakichkolwiek szans na powodzenie/. czy Ty to durniu rozumiesz?? latwiej napisac tego nie idzie:)