Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena000

czy powinnam obciac wlosy?bralam duzo antybiotykow i teraz wlosy leca mi garscia

Polecane posty

mi,jak je myje to az strach patrzec,mam takie za ramiona,bralam bardzo dlugo antybiotyki,mysle ze to od tego i nie wiem czy podciac je.....

Gość fgfsasssdd
jestes pewna ze to od antybiotykow? kup sobie vitapil i moze szampon vichy do wypadajacych wlosow i wtedy zobacz. jesli nie pomoze to obetnij bo beda wygladaly dosc zalosnie takie pojedyncze kosmyki.

no mysle ze od antybiotykow,kiedys pisalam na forum ile ich bralam,kupie chyba jakies tabletki na wlosy i szampon dobry i zobacze,nie prostuje ich wogole bo sie boje ze jeszcze gorzej bedzie

Gość fgfsasssdd
ja ci polecam vitapil-sama przetestowalam wiele. z tych tanszych bo >60zl nie nie stac zeby lykac takie witaminy. a vitapil kosztuje 36zl za 60 tab i najbarziej mi pomogl. i nie bierz antybiotykow-chyba ze koniecznie musisz. na jakies przeziebienia stosuj masci rozgrzewajace itd. antybiotykow sie wystrzegaj bo lekarze rozdaja je jak cukierki a pozniej dojsc do siebie nie mozna

Gość grrrrrrrrrr
kup jakies witaminki,mi pomogly(az sie dziwie) przypadkowo kupione witaminy w naturze multiwitamina po okolo5zł do lykania,cera byla ladniejsza,wlosy mniejw wypadaly,moze przez antybiotyki wlosy wypadaja cie bo organizm oslabiony jest.pora roku tez sprzyja wypadaniu

Kup sobie wit. PP lub jakieś tabletki na włosy gdzie w składzie będzie wit. PP np.Bellisima.