Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelikanka

Tak bardzo chciałabym miec męża

Polecane posty

Geronimo 57, użyłam tu słodkiego charakteru prześmiewczego. Dziewczyna chce kochającego i szanującego ją męża, a ja staram się jej pokazać, że to że ją picka rwie żeby iść do ślubu to nie znaczy, że po nim będzie szczęśliwsza. Jeju, jednym się miłość trafia szybciej, innym później.

pelikanka Po tej reklamie od adortorow sie nie opedzisz :P [zgłoś do usunięcia] Geronimo 57 "Koszmitko" to przerzuć się na kobietki,jak faceci tylko umieją odkręcać słoiki i robić Wam dobrze Wam to znaczy komu,Tobie i Twoim kolezankom ? Kobiety tez potrafia odkrecac sloiki, a niektore rowniez robic dobrze innym kobietom :P Koszmitka Jeju, jednym się miłość trafia szybciej, innym później. A innym wcale...

Gość Aga515
Mam 20 lat a nawet 21 i nigdy nie miałam chłopaka a tak bardzo boję się że nigdy go nie znajdę i nie wyjdę za mąż. Chciała bym zmienić ten stan ale nie umiem, nie potrafię. Owszem nie jestem piękną osobą z wyglądu ale w ostatnim czasie bardzo się zmieniłam. Poszłam na studia i myślałam że mój status z "wolna" zmieni się a tu 2 rok już mi się kończy a statusu "w związku " jak nie było tak i niema

Gość pasiflora
cos ty , odbilo ci, a co to wskaznik szczesliwosci to maz....

Gość z_ uśmiechem
Ale to temat z 2008 roku :-)

Gość gość
powiem tak faceci sa guwnie potrzebni do zycia kasy kasy kasy luzka

Gość Luzklarita
Kurcze. Ja mam 35 lat . Byłam w stałym związku ale bez ślubu 9 lato chociaż mój chłopak bardzo chciał mieć ślubne mną ale ja nie czulam checi Z tego związku mam córkę. Niestety ojciec dziecka stracił poczucie mojej wartości i zamiast być ze mną był obok . Nic nie pomagał w domu tylko siedział jak król a ja musiałam ogarnic dom dziecko psą prace zakupy. No któregoś pięknego dnia wku.... się wzielam córkę i wyszlam z domu i nie wróciłam. Cieszyłam się ze nie miałam z nim slubu. Natomiast teraz mam faceta którego kocham całym sercem. On po przejściach ja też. Jesteśmy razem 3 lata . On zna moje zdanie na temat ślubu aczkolwiek ostatnio zaczynam mieć chęć i czuje ze byłabym gotowa na ślub. Wiec ja mając 35 lat dopiero teraz odczuwam chęć bycia żoną ....teraz jest pytanie ...czy on chce

Gość gość
9 lat byłas tak wybrałaś Stracil poczucie twojej wartosci?! j3,14erdl