Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LicziXYZ

Odstawienie pigułek i obfity okres

Polecane posty

Gość LicziXYZ

Czytam i czytam, i wiem że każda pisze że po odstawieniu nie ma okresu. A ja natomiast odstawiłam po 9 opakowaniach, tzn 9 nie dokończyłam, bo wziełam tylko 2 pigułki. A musiałam odstawić bo moja wątroba nie wytrzymywała. Brałam Cilest. Mam 19 lat. A więc, umówiłam sie do lekarza przed odstawieniem, ale nie było go ;/ Więc stwierdziłam że odstawie sama, bo na prawde bym się wykończyła. Teraz czuję się świetnie!!! Ale dostałam okresu, bardzo obfity mam go już 2 dzień... Narazie się nie martwie, ale kiedy powinnam zacząć??? Prosze o rady :)

Gość półka
jesli okres potrwwa dłużnej niz 7 dni. ja odstawiłam tabletki po 5 latach i tez mój okres jest obfity przez pierwsze 3 dni potem coraz mniejszy trwa 7dni

Gość mała złośnicaaa
jak to po odstawieniu nie ma okresu?:D:D co ty gadasz?? oczywiscie ze jEST!!! ehhh nastolatki,,,,,,,,,:O

Gość LicziXYZ
złośnica nie złość się.... Ja si dopiero ucze co i jak... Jakoś wcześniej nie interesowalo mnie to A z tym że nie ma okresu to może żle się wyraziłam, ale miałam na myśli to że jest po odstawieniu mały, a później bardzo długo się spóźnia. A ja własnie nigdy nie miałam tak obfitego ;/ Nawet za nim zaczełam brać.