Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz 8989

NAJGORSZE ŚWIĘTA !!!!

Polecane posty

Gość Mateusz 8989

Totalna porażka , to są moje najgorsze święta jakie miałem w życiu .Zero klimatu ,rodzina jakaś taka mało gadatliwa i wszyscy jacyś znerwicowani ,udawanie że wszystko piękne , dziewczyna pisze mi smsy w stylu że jestem beznadziejny .Mam takiego doła że już nie wiem gdzie iść .Chciałem żeby te święta były cudowne ,starałem się już od tygodnia i mocno przyłożyłem się żeby każdy miał super a wyszło jedno wielkie góówwwnooo!!! Ja pierdziele ,czuje się jak śmieć , totalnie żyć mi się nie chce i modle się żeby te durne święta jak najszybciej się skończyły :(

Gość sabrineczka
mam to samo- byle szybko mineło, tez sie czuje beznadziejnie, tez najgorsze swieta jakie mialaam :o

Gość wjhjhkjkjkjkjkjhjkjv
to sie przyłaczam do was...moze nie mam jakis wielkich problemów, nikt ze mna nie zerwał, nikt mnie nie olał...jednak nie czuje ze to swieta, nie czekałam na nie z entuzjazmem, raczej z obojetnoscia. w dodatku spedziłam je z prawie obcymi ludźmi, teraz jestem sama, w sylwestra bede ogladac tv:O

Gość jkm
a dlaczego tak narzekacie ......najlepiej jak cos jest nam nie podrodze to uzalac sie nad soba ....slaba psychika ....pomyslcie ze inni maja gorzej ,ze inni wiele przeszli .......czy nie warto otorzyc sie na ludzi nawet kiedy na 1 i 2 i 3 nie wyjdzie podniesc glowe do gory ...pujsc na smotny spacerek potem zadzwonic do dawno nie widzanej osby z zyczeniami poprostu pogadac bo wczesniej czas nie pozwolil ....mamsz teraz czas.... pomysl pozytywnie ....,usmiechnij sie sam do siebie ...A NAJWAZNIEJSZE POKOCHAJ SIEBIE ....Zdrowia i pogody ducha na reszte swiatecznych dni ....i z NADZIEJA wejsc w Nowy Rok ....buzka