Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dezembbbber

Czuje presje swego srodowiska aby stracic dziewictwo. Kazdy sie mnie smieje

Polecane posty

Gość Dezembbbber

Nigdzie nie moge znalezc zrozumienia. Przyjaciolki szydza z mego stany, siostra mowi ze jestem zacofana. Chlopak nie naciska ale czuje ze jest mu z tym zle :-( W szkole przypieto do mnie latka "swietej dziwki" (nie wiem czemu "dziwki"?).

Gość lizak 117
To hołota! Nie przejmuj się nimi. Próbują zaszczuć każdego kto przyjmuje postawę nonkomformistyczną ( ma inne zdanie itp. )! To kanony psychologii. To Ty masz rację!!! Wiem, że to nie jest łatwe, ale nie przejmuj się!

Gość starsza...
a ile masz lat?

Gość Dezembbbber
Mam 16 lat. Chyba postanowie zrobic to w sylwka- na imprezie z chlopakiem. Wtedy pewnie duzo osb sie dowie i dadza spokoj takiemu gadaniu

Nie rób takich głupot dziewczyno! Wiesz jaki to jest skarb? Powinni Ci tylko zazdrościc ,ze jesteś dziewica i nie dałas sie odrazu:] Na prawde nie ma co sie przejmować ,a zrobić to powinnaś kiedy będziesz naprawde sama tego chciała:)

Gość leśny
Zazdrośnicy i tyle. Olać ich. Wystarczy że pokażesz że masz gdzieś docinki..... szybko się znudzi jak nie bedzie przynosić efektu

Gość Olek_W
Co za bydło! Masz świetną siostrę dajkę :( zamiast Cię wspierać to on chcę żebyś się bzykała...Brak słów na te frajerstwo które nazywasz przyjaciółkami też pewnie chrzanione puste dupodajki...Ludzie zrozumcie że oprócz sexu jest mnóstwo innych przyjemności a nie tylko walenie się byle gdzie i z byle kim...Aż wymiotować się chce kiedy pomyslę jakie są teraz kobiety...Upadek i żal...

nie wiem czy masz chłopaka ale jeśli kocha to poczeka i doceni to że jesteś dziewicą (jeśli tego nie zrobi to go olej ale nie dosłownie) :P

takie docinki pokazują tylko to jakimi jeszcze są dzieciakami. twoje dziewictwo powinno obchodzic tylko i wyłącznie ciebie - nikogo innego. ;)

Witam wszystkich. Dezembbbber, mniejsza o presję środowiska. Z utratą dziewictwa powinnaś zaczekać jeszcze co najmniej 3-4 lata. W wieku 16 lat, jesteś stanowczo zbyt młoda na seks.

a co ciebie obchodzi co ludzie mówia !! wazne jest to co ty uważasz ludzie zawsze gadaja teraz mówia ze dziewica zrobisz to w wieku 16 lat to uslyszysz że puszczalska taki jest świat

powiedz znajomym ze juz to zrobilas.....z nieznajomym w dyskotece zeby im ulzyc.....i to wszystko.....odpierdoola sie chaciaz...... ale koorwa skarlowacenie srodowiskowe........porazka.... ciesze sie ze urodzilem sie bardzo dawno temu......zycie bylo wtedy normalne......

Gość aaa ja mam juz prawie 29
i sie nie spiesze

Gość yyyyyyyyy
masz dopiero 16 lat, i czym ty sie przejmujesz?! co innego gdybys miała dwadziescia pare lat... olej towarzystwo

Gość mkrwq
a skąd oni wiedzą, ze jestes dziewicą? niepotrzebnie im mowiłas. teraz powiedz im, nakłam, ze juz to zrobiłas

Gość zbmlkhsREYOHBC
zmien towarzystwo, skoro otoczenie wywiera na tobie taką presje to pewnie sami sie z kazdym puszczają