Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghgfh

z podnieceniem to dziwna sprawa

Polecane posty

Gość fghgfh

Parę dni temu miałam taką styuację że byłam sam na sam z bardzo brzydkim chłopakiem. Lubię go bardzo, ale nic poza tym. Gadka szmatka, nastrój się zrobił, było ciemno, tak jakoś się stało że zaczął mnie całować. I mimo że on w ogole mnie nie pociąga, to poczułam fizyczne oznaki podniecenia - "mrówki" w łechtaczce i że robię się wilgotna. Dziwne. To się działo wbrew moim uczuciom. Myślalam że tylko faceci tak mają że podniecą się automatycznie, chociaz pieściłaby ich brzydka kobieta. I w ogole co ma wspolnego pocałunek z "dołem"? Rozumiem gdyby tam mi coś robił i bym się podnieciła, ale tylko usta?

Gość fghgfh
No dobra, ale stałoby sie to nawet gdyby robił to brzydki facet który absolutnie Cię nie pociąga?

Gość fghgfh
No Boże, że z miłością nie mają nic wspólnego to ja wiem. Ale myślalam że mają duży związek z pociągiem fizycznym, z pożądaniem. A tu się okazuje że nawet z tym nie?

Gość frdfffffffffffffffffff

też tak mam :) no cóż, bywa, widocznie nie jesteśmy takie stereotypowe jak nam wlewają, że tylko poprzez uczucia się podniecamy itp. :)

Gość fghgfh
Ok, ale podkreślam ponownie: mi nie chodziło o pytanie: Jak to możliwe że podniecam się bez miłości? tylko Jak to możliwe że podniecam się bez pożądania tej osoby?

Gość tez tak raz
miałam, ciekawi mnie czy inne tez tak czuły jest nas dwie na razie zaraz sie okazre ze kobiety i mezczyxni się nie róznią

Gość ja z moim to
chlopakiem tez tak mialam.chociaz w ogole mi sie nie podobal,nie pozadalam go to gdy mnie piescil itd to sie jednak podniecalam. nie wiem,kochac go chyba nie kochalam nie wiem.

Gość fghgfh
to samo sie ze mna dzieje gdy pies sasiadki sie o mnie ociera, czy to normalne?