Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldenite

niemy krzyk prawda czy fałsz?

Polecane posty

Gość aldenite

oglądałam niedawno w szkole na religii film "Niemy krzyk" może nie jestem profesorem biologii ale mój 18letni rozumek, wykrył tam jakieś nie ścisłości! i to sporo! mylę się czy to naprawdę tylko propaganda? nie chcę dyskusji o aborcji, bo każdy ma swoje zdanie i tak go nie zmieni, ale co wy o tym filmie sadzicie?

Gość asdasdcasd
jakich bniscislosci?

dla mnie to bujda nie wiem czy to w tym filmie bylo, ale bylo pokazane dziecko chyba ktore zostalo niby usuniete w 30tygodniu... nie wierze w to!!:o kto normalny sie an to decyduje?! zdarza sie ze dziecko umiera w 30tygodniu, zycie po prostu! poza tym my nie wiemy dlaczego te plody zostaly usuniete moze kobieta zostala zgwalcona? moze by kolejna ciaza ja zabila? fajnie jest pokazywac zdjecia i krzyczec stop aborcji, ale nie wiemy jaka jest prawda!

Gość asdasdcasd
ojej, nawet jesli to akraut dziecko zostalo usuniete z powodu np gwaltu powiedzmy yto nie zaprzecza ze naswiecie istnieja procedery usuwanaia dziecka w np 30 tygodniu no autorko daj te niescslosci

Gość aldenite
asdasdcasd może być link do strony potwierdzającej moje podejrzenia czy wypisać?

Gość asdasdcasd
wypoisz to swoimi slowami. to co zauwazylas

Gość aldenite
fajna madchen było pokazane aborcja w 3-miesiącu.

a aborcja do ktorego tygodnia jest niby dostepna? do 12tak? a to 3 miesiace sa jakby nie bylo.. my nie znamy sytuacji tych kobiet, nie wiemy dlaczego sie zdecydowaly ja nie jestem przeciwna aborcji jesli masz powody, to twoje zycie nie moje

Gość aldenite
że płód krzyczy? że jest świadomy śmierci? nie ma płuc nie ma za dobrze rozwiniętego mózgu? a u niemowlaka znika świadomość? poza tym rzeczywiście płód nie jest(jeszcze) osoba tam były terminy mało medyczne....medycyna powinna być obiektywna, moim zdaniem ale to tylko moje zdanie

mnie w ogole takie cos smieszy w jakim celu takie cos sie robi? po co takie filmy powstaja? jak ktos wierzy we wszystko co mu sie pokaze to i pozniej wychodzi takie cos

każdy zdrowo myślący człowiek wie że... antykoncepcja powinna być bezpłatna i ogólnodostępna a podwiązywanie jajowodów legalne

Gość aldenite
o zgadzam się z obiema! jakby anty. była bezpłatna i jeszcze istniał 100% anty to aborcji nie było by w ogóle....