Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

turluturluturlu

odezwal sie do mnie po 4 miesiacach /

Polecane posty

sprawa wyglada dosyc prosto, spotykalismy sie w wakacje fajnie bylo, zauroczylam sie myslalam ze on tez, dawal wg mnie wyrazne sygnaly i nagle jakas cisza, zaczal mnie unikac, na moje proby umowienia sie na kawe/piwo nie odpowiadal. dalam sobe spokoj. nie widzialam go od sierpnia bodajze, a tu wczoraj nagle bach i sms z zyczeniami i co tam u mnie i bla bla. no ja jestem mocno zdziwiona. po co to, na co to? a moze jednak cos do mnie czul? chyba cos nie halo z tymi chlopami...:)

Gość maly...ssd
w wigilie zwierzeta przemawiaja ludzkim głosem ;)

Gość z chlopami wszystko ok..
to standard, przykro mi ale prawie na 100 mial ostatnio dluzszy okres bez seksu. Z takich wlasnie powodow odzywaja sie do nas po dluzszym czasie faceci, ktorzy kiedys unikali z nami komtaktow.

Gość billy smith
nie sadze ze czuł, po prostu chciał sie chłopak pobawic. teraz pewnie nudno sie zrobiło - to zadzwonił do ciebie tez kiedys miałam taki przypadek - bajerował przez kilka miesiecy, a gdy sie zakochałam, olewał;) udawał, ze nie zna, gdy stalismy na ulicy na przeciwko siebie udawał, ze mnie nie widzi:D:D:D a po kilku miesiacach jakby sie nic nie stało "siema, mała. co tam u ciebie? wyskoczymy gdzies?":D:D olałam błazna i tobie tez radze to samo zrobic:)

Gość kawwwwka
mam tak samo , 3 m-ce ciszy a tu bach sms z zyczeniami dostaje , dziwni Ci faceci , znalismy sie 4,5 m-ca świetna znajomosc, nagle koniec - cisza , nie pozostaje nic innego jak olac