Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanatotalnie i samawswieta

CO TO ZNACZY JAK MÓJ CHŁOPAK NIE CHCE MNIE ODWIEDZAĆ W ŚWIĘTA?

Polecane posty

poklocilismy sie z jego winy bo nie dalam rady do niego na urodziny isc bo sie uczylam a ustalilismy ze pojde do niego na urodziny w popniedzialek 10 grudnia czy jakoś tak ale on wponiedzialek powiedzial ze czasu niem a niestety bo robi cos z autem i zebym przyszla we srode a ja ze mam nauka straszną bo egzaminy 4 zdaje ciezkie i on tego nie zrozumial a jak mu wyslalam zyczenia ładne na imieniny to powiedzial ze mi dziekuje za takie życzenia i od tego czasu nie odezwal sie ani razu pierwszy ..i juz minely 3 tygodnie chyba i nic..i ja myslalam,ze jak mnie kocha to przyjdzie dzis do mnie chociaz na swieta a on nie mysli nawet przyjsc a mieszka w tej samej wiosce co ja i ma blisko..ma mnie w dupie ..co mam myslec o tym ...dodam ze pierwsza wysłalam mu zyczenia bo pewno by nie wyslal nawet zyczen pierwszy.. on ma 30 lat a ja 25..jestesmy razem ponad 3 lata i mialam sie z nim ożenić ..sama nie wiem co mam myslec..

Gość Han Solo
jeszcze raz - skup się i napisz po polsku 🖐️

no pisze po polsku .. on nie odzywa sie do mnie juz 3 tygodnie i nie przychodzi.. totalnie olewa mnie..sama spędze święta.. tak mnie to boli..a to wszystko z jego winy przeciez.. jestem za dobra..gotuje mu pysznie gdy mnie odwiedza..jestem mila dla niego oraz wierna ..dlaczego on tak mnie traktuje:(

Gość eh życie
Bardzo dobrez Cie rozumiem moj chłopak jest tak samo niedomyślny..ja mu kupuje kosztowne wspaniałe prezenty bez okazji a on nawet nie pamieta o moich urodzinach jak mu nie przypomne:( pozatym wczoraj stwierdził ze ja nie jestem jego rodzina i nie pojdzie ze mna na pasterke bo taki wieczór własnie sie spedza z rodzina:(bardzo mnie to zabolało:(ma dzis przyjechać o 15 ale nie wiem czy bedzie u nuiego jest wszystko mozliwe:( a co do Ciebie to kawał huja z tego chłopa Twojego:( co to za facet ktory z ukochana osoba nie chce spedzić świat...ja bym myślała na Twoim miejscu ze to koniec..

olał mnie..on mnie nienawidzi.. ale dlaczego ? sama nie wiem niedosc ze ja ciagle mu gotuje pyszne obiadki jak przychodzi do mnie..jestem ila dla niego..wierna..zawsze pierwsza sie odzywam po kłotni bo on nigdy pierwszy by tego nie zrobil..wiec dlaczego ? pewno teraz siedzi ze swoją mamunią ukochaną którą tak uwielbia zie sie rzygać chce.. zawsze mame wielbi ponade mnie..nie mozna mu zwrocic uwagi ze za bardzo mamuni słucha bo od razu sie wydziera zebym sie odczepila od jego matki i rodziny.. w dodatku on pije..bardzo dużo pije... ciagle tylko piwko i telewizja..nigdy nie chce mu sie przyjsc do mnie bo woli w domu przed tv pić albo z kolegami on sie przy mnie nudzi totalnie iciagle mowi ze chce isc do domu już bo musi spać isc....to takie smutne.. czy wg was on mnie kocha? bo już nic nie wiem.. on zawsze wybiera rodzine a nie mnie.. kiedy ja prosze go by mnie podwiózł gdzieś a w tym samym czasie prosi go o to matka albo siostra to zawsze wybierze tamte.. a ja tak chcialam by przyszedl na swieta do mnie chociaż ..ze sie pogodzimy jakos mialam nadzieje.. on pewno czeka do sylwestra zeby sie nie odzywac do mnie i zeby isc z kumplami gdzieś i sie spić ....mówie wam kochani nie mam sie komu wyplakać... nie mam pisze co mysle i niegramatycznie ale mam doła..wszyscy wokolo w facetami cieszą sie swietami..a ja sama cale swieta i sylwester pewno też

Gość eh życie
Jakbyś o mnie pisała...mam tak samo:( tyle ze mój nie pije i mieszka 30 km dalej:( wiem co czujesz to bardzo boli zwłaszcza ze sie kocha ta osobe :( jestem blizka placzu bo mojego nie ma i sie nawet nie odzywa czy jedzie :( juz nie mam siły

jeszcze raz>?????????????????????? ok. mam chlopka ktorego lowam od 72miesiecy a ię z nim orzenić miałam, ale nie wiem. o ma mrobić.? napiszcie bo sie dołuje i mnie sie źle z nim. ale było dobrze, tylko ostatnio cis popier**. i ja płacze i smutam sie, nudze, chce do niego juz napsałam mu na świeta esa a pisał że takie zyczenia to se wsadze. ale jaj ho kocham. on nie pisze olbrazil sie ze kiedys duzo nauki nie maiałam a poszłam na urodziny ale przełozył i mi dupe zawraca... porzcie kochane!!! bo ja was lowam!

Gość .........43555
nie niszcz sobie z nim życia kobieto. napisz mu esa: \'\'doszłam do wniosku, ze nas związek nie ma przyszłości. ty tylko pijesz i pijesz. Nie masz dla mnie nic czasu, a ja się tak staram. Ale teraz koniec, niech obiadki gotuje ci siostrunia albo mamusia, i dupy też niech one ci dają\'\' :):):) dasz mu popalić za to, jak cię lekceważył.... na twoim miejscu już dawno bym go w dupe kopnęła, jak jest taki dla ciebie...