Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizaaaa

dlaczego samotne dziewczyny sa uwazane za nienormalne?

Polecane posty

Gość elizaaaa

i jak sa same to nawet nikt ze znajomych itd ich nie zaprasza nigdzie a jak juz kogos maja to sa propozycje typu to mzoe w 4 gdzies wyskoczymy?:O

Gość bo a nóż taka
odbiłaby faceta kolezance? trzeba dmuchac na zimne. 😴

takie głupi emyślenie, jakbym chciała odbić faceta koleżance, to nawet jakbym przyszła z kimś to bym to mogła zrobic:) wszystko zależy co ma facet w głwoie, no i koleżnka która miałaby go odbijać.

Gość no niestety jak jestes w miare
atrakcyjna a nie daj Boze atrakcyjniejsza od swojej kolezanki to jesstes dla niej potencjalnym zagrozeniem, mialam ostatnio taka historie znajmoa normalnie jak np widzimy sie w niedziele w kosciele to po mszy czeka na mnie pod kosciolem. ostatnio byla ze swoim facetem(ktorego nie znam) i po mszy zaraz zwiala i tak jak zawsze wychodzi gdzies na koncu tak wtedy wyparowala z tego kosciola chyba pierwsza(cala msze siedzieli za mna wiec wiem kiedy wychodzili).potem tlumaczyla sie ze chce mi go przedstawic kiedy indziej i takie tam bzdety. troche to zalosne a zarazem smieszne

samotne dziewczyny ktore sa ladne maja przekichane..jestem ladna atrakcyjna sympatyczna w towarzystwie blyszcze i ...jestem sama..bo przeciez ,,moge odbic\" faceta kolezance....takie jest potencjalne myslenie w tych czasach...