Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimozzza

Jak się robi podpłomyki??

Polecane posty

Gość mimozzza

bo nie wiem :O a chce sobie zrobić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Mąka , sól, woda, piecze się na blaszy:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mimozzza
a na patelni mozna? na tłuszczu czy jak? chce zeby byly takie twarde, cienkie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mimozzza
????????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Nie robiłam nigdy na patelni, to nie jest to samo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość najlepsze podpłomyki
jadłam u mojej nieżyjącej już babci na wsi, peczone na gorącej blasze metalowego pieca, z patelni to nie to samo :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mimozzza
:(:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Robię też z surowych plastrów ziemniaków, to są " placki biedy", takie jadłam w dzieciństwie na wsi na wakacjach u cioci.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość najlepsze podpłomyki
takie niby-chipsy, też dobre

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Bardzo dobre są z sosem grzybowym, lubię macę z masłem :).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mimozzza
na przekór tego obżarstwa aq zwlaszcza dzisiejszego bo wczoraj niby postny dzien :p chce zrobic podpłomyki i posiedziec w spokoju :P :D:D:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość najlepsze podpłomyki
to ugnieć ciasto wg przepisu słowiczki, rozwałkuj, potnij na pasy i wrzuć do piekarnika sama bym zjadła :) ale własnie najadłam sie makiełek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×