Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka 20

do studentek mieszkajacych samotnie

Polecane posty

Gość oliwka 20

jak wam sie podoba takie zycie? skad macie pieniadze na oplacenie mieszkania? czy bez podjecia pracy (studiuje dziennie i nie mam na nic czasu) majac tylko pieniadze od rodzicow mozna wynajac cos malego-taniego w duzym miescie?

Gość Słodki Gracjan
Ja studiowałem dziennie i pracowałem na pół etatu, a ty jesteś leniem :classic_cool:

Gość studiujesobie
troche malo konkretnie napisalas:o bo jeden ma od rodzicow "tylko" 2tys a inny 400zl a w jakim miescie chcesz studiowac?

Gość oliwka 20
nie jestem lenien tylko nie wyrabiam z nauka i innymi czynnosciami, juz studiuje w Krk, ale potrzebuje pilnie sie wyprowadzic z domu ... od matki raczej za duzo nie dostane (ma mala pensje) podjac pracy nie dam rady bo studiuje calymi dniami i jestem po tym padnieta..

Gość Słodki Gracjan
A kierunek to....... ? :classic_cool:

Gość oliwka 20
moze jakas pani-babcia wynajelaby mi pokoj tanio, sama nie wiem :(

Gość oliwka 20
medycyna

Gość aguna
samo wydajecie mieszanie czy pokoju to nie wszystko, musisz tez miec co zjesc, w co sie ubrac itd... bez prazy raczej sie to nei uda. ale wlasnie sama jestem ciekawa czy da sie pogodzic studia dzienne z praca?

Gość Słodki Gracjan
Jak sie chce to sie da A mieszkanie możesz wynająć za grosze, wszystko zależy gdzie ma być to mieszkanie, ile metrów, czy będziesz je z kimś dzielić itd.

Gość co to za pytanie...
jak zaczynalam studia w krakowie wlasnie (ale to bylo juz ponad 4 lata temu) to wynajmowalam male mieszkanko z aneksem kuchennym i lazienka przy ulicy Dlugiej za 600zl... nie wiem jak teraz z cenami ale w bloku w hucie to pewnie nawet teraz znajdziesz mieszkania w takich cenach a moze nawet taniej...

Gość oliwka 20
da sie, ale na pol etatu to i tak bedzie malo kasy a po drugie nie bede miec juz w ogole czasu na nic i sily na nauke, wiec to raczej u mnie odpada ..przerabane to zycie :(

Gość aguna
dokladnie... ;/ chociaz z roku na rok, a zwlaszcza pod koniec jest mniej zajec i nauki. moze wtedy wezmiesz sie za jakas prace? ja sobie nie wyobrazam mieszkac z rodzicami do 24 roku zycia ale boje sie ze bede zmuszona ;/

Gość oliwka 20
co ja bym dala zeby byc juz po tych studiach ..miec prace i kase na wlasne mieszkanie, zycie nie rozpieszcza ..;/

Gość poszukaj sponsora
:P

Gość notnormal
Taniej wychodzi pokój w Akademiku chyba nie?

Gość oliwka 20
nie chce w akademiku bo tam jest glosno, zreszta chce mieszkac sama, nie bede sie z kims uzerac tak jak moje kolezanki ;/