Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

netefilka

Kobiety i Mężczyźni. Czy chce za wiele?

Polecane posty

Ja i mój narzeczony studiujemy na ostatnim roku filologii angielskiej. Chłopak udziela korepetycji dziewczynie z 1 roku innego kierunku. Jestem o Nią cholernie zazdrosna. Nie widziałam Jej dokładnie, tylko tak twarz przez mgłę jak poszłam pod Jego blok by Ją zobaczyć. zresztą akurat do Niego szlam, ale wiedzialam, ze Ona bedzie wycodzić. Facet ma awersje do przedstawienia mi Jej. Słyszałam tylko Jej głos, jak prowadzili lekcje, siedziałam w innym pokoju. Wiem, że to może chore, ale jeśli ja za każdym razem, gdy się spotykają, stresuję się, wypalam kilka papierosów, nie mogę się skupić... czy nie mam prawa prosić Go, by zrezygnował z zajęć? przecież tyle osób uczy się angielskiego, problemu ze znalezieniem nowej osoby nie powinno być... Ja dla Niego zrezygnowałam z 2 uczniów, to byli starsi faceci.

Nie kpw, dlaczego zrezygnowałaś z tamtych dwóch :o Dla mnie to dziecinada... Po pierwsze dziewczyny zawsze słuchają swoich chłopaków/narzeczonych/mężów jak wyroczni, a w zamian oni nas w ogóle nie słuchają, bo kto by się z kimś takim liczył. Trzeba mieć swoje zdanie, a nie być popychadłem. Apropo tej nowej uczennicy - jak mu zabronisz tych korepetycji, a on ma ochotę Cię zdradzić lub zostawić, to znajdzie inną chętną... także proponuje pełny relaks i nieokazywanie zazdrości, bo za chwilę sama go wepchniesz w jej łapy. Myślę, że czas znaleźć sobie jakiegoś przystojnego ucznia... niech on teraz trochę popali tych papierosków, to nie będzie miał czasu na flirty ze studentkami.