Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eveelinna17

nie ma to jak w swieta uslyszec od matki ze jestem...

Polecane posty

Gość Eveelinna17

...niedorozwinieta i nienormalna i mam zamknac morde bo mowie od rzeczy.

Gość Eveelinna17
słowo w slowo jej teksty :( smutno mi :-O

Gość to fakttttttt
moze jest ona pijana?

Gość depresyjnie...
musisz miec silna psychike lub juz sie przyzwyczailas, ja bym nie wytrzymala psychicznie czegos takiego :( trzymaj sie... kiedys sie zycie do ciebie usmiechnie

nie martw sie, tez to w przeszlosci slyszalam, czasami nawet codziennie. dlatego odseparowalam sie od rodziny i spedzam swieta samotnie.

Gość ja od ojca usłyszałm podobne
słowa :(

Gość Eveelinna17
ja mam słabą psychike.. juz tak nie moge:( nawet w świeta siedze sama w pokoju zamknieta...

Gość Eveelinna17
wedrowniczka jak sie odseparowałaś? ja sieedze sama w pokoju :( probowalam zagadac do mamy na jakis temat a ona wlasnie tak na mnie najechala ze mi sie smutno zrobilo ze nawet sobie nie wyobrazacie:( Ojciec jest taki sam. nie mamy normalnych swiat. nawet obiadu razem nie zjedlismy

Gość Eveelinna17
teraz mi bedzie chodzilo po głowie cały czas to co do mnie powiedziala:( wrazliwa jestem na takie rzeczy.. tak bardzo chcialabym normlana kochajaca rodzine w ktorej czulabym sie bezpiecznie.. zazdroszcze wam... doceńcie to co macie:( nie czepiajcie sie szczegulow naprawde...najwazniejsza milosc jest. bylam na wigilii u cioci.. tam bylo tak milo...

Gość gggggggggggggggggggggggggggggg
wiem jak to jest wspolczuje ci strasznie.

Gość Eveelinna17
gggggggggggggggggggggggggggggg dzieki 🌼 ma ktos sposób na taka świateczna depreche?

Gość gienowefa
nie martwcie sie ja tez w swieta rycze bo czuje sie niekochana i neidowartosciowana, wszyscy maja do mnie pretensje i w ogole;(

ja jestem traktowana jak czrana owca,niby nie jestem gorsza od rodzenstwa a gorzej jestem traktowana,jak popychadlo.

moje najmlodsze rodzenstwo jest tak nauczone ze ja mam wszytko robic,wszytkie rozkzy spelniac a jak skoncze to mam sie nieodzywac i najlepiej z pokoju nie wychodzic. nienawidze ich

Gość Eveelinna17
kurcze... tak dużo nas... nieszczesliwych :( to nie pociesza.. dlaczego tak mało małżeństw decydujacych sie na dzieci nie przemyslala tego czy sie nadaja na rodziców? i nie potrafia zapewnić prawdziwej kochajacej rodziny swoim dzieciom.. przez moich mam zjechana psychike, jestem niedowartosciowa, zakompleksiona i niesmiala = dziwadło!! moja siostra miala silniejsza psychike wiec sie jakos wybila..ma kochanego meza.. a ja ..

Gość Eveelinna17
i co robic? kiedy ja mam tylko ich.. :( i jestem uzalezniona od nich finansowo,mieszkaniowo, prawnie ? :-O

Gość Eveelinna17
nie jestem nienormalna... zapytalam mame czy pojeziemy odwiedzic moja siostre bo zapraszała na pierwszy dzien swiat ona na to" Po co " wiec powiedzialam ze sa świeta ze fajnie byloby spedzic razem troche czasu. Poza tym nie chce siedziec w domu znowu jakby sama bo potrzebuje towarzystwa.

mi wystarczyloby gdyby przez 2 dni nic nieprzyjem,nego nie mowili,wyzwizk itp. od razu bylby milej

Gość mamućka
Jestem "matka polka" i kocham wszystkie dzieci,oczywiscie moje własne najbardziej.Trzymaj sie Ewelinka :)

mi wystarczyłoby gdyby przez 2 dni nic nieprzyjemnego nie mowili,wyzwisk itp. od razu byloby milej

mamućka no to super,zazdroszcze . moja mam bardzo roznicowala swoje dzieci(jeszcze ja wszyscy razem mieszkalismy) dla niej liczy sie najmlodsze i brat bo to chlopak(u mnie w rodzinie jest kult chlopka)brat wlsciwie to fajny byl a mlodsze to ma wredny charakter i wykorzystuje swoja pozycje w rodzinie,zawsze dokuczy

Gość Eveelinna17
chcialabym tak bardzo miec fajna mame... ale jak to sie mowi po ptokach. zycie jest niesprawiedliwe rodziny sie nie wybiera. teraz marze o tym zeby miec z nimi jaknajmniej wspolnego!!!

Gość Eveelinna17
matko chyba pomylilaś eweliny;)

na fajna mame jest juz zapozno.

Gość niektórzy twierdzą
że rodziców sie wybiera juz przed narodzinami :)

Gość Gribi
Ej, nie martw się ;) Nie pozwól by jedno zdanie od matki Cię załamało. Wiadomo, że mama powinna być Twoim autorytetem i Cię wspierać, ale jeśl tak nie jest, to trudno. Musisz się jakoś z tym pogodzić. Żyj zdana na siebie, pamiętaj, że każdy powinien mieć swoje zdanie i swój honor. Porozmawiaj z mamą na spokojnie, powiedz jej o swoich uczuciach, to powinno pomóc.

Gość chwalisz sie czy zalisz hm
???

Gość Eveelinna17
juz rozmawialam.... prosta jest ;/ albo czarne albo biale..uczucia? brak