Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza no

Chłopak a gwałt

Polecane posty

Gdyby moje dziecko ktoś tak skrzywdził i bym wiedziała kto, to bym to inaczej załatwiła... zapłaciłabym komu trzeba i po sprawie. Jakoś nie mam litości nad takimi zwierzętami, bo do kategorii \"ludzie\" ich nie zaliczam.

olejzpierwszego: nie ogladalem szczegolnie tych nagran ale z tego co wiem to urzadzili dziewczynie horror, ona nie wiedziala ze bedzie tam jedyna dziewczyna. Jest nagrane jak pyta gdzie sa jakies tam kolezanki co mialbyc, chyba jej cos tez dosypali bo bardzo szybko zaczela sie dziwnie zachowywac bez objawow upicia.. a ze nie byla zgwalcona, stwierdzono po rozmiarach siniakow. Dziewczyna sie nie puszczala, byla dziewica... dla mnie sprawa jednak byla ewidentnym gwaltem, i to jeszcze mozna bylo w tym odnalesc gwalt-zemste, ale policja ja wypytala, co pamieta, ogladala z nia kasete, pytali prawie o kazdy kadr czy to pamieta a tamto, a czy dobra kolejnosc..

kasjosdkkkk: wiesz.. telewizja ma duzo takich spraw, a jak bedziesz znala sprawce to sprawa bedzie tez nie oczywista, bo moze sie z nim umowilas, a moze boisz sie teraz mamy? Nie bedzie wcale rozowo na policji.. jak zacznie Cie jakis oblech wypytywac, w obecnosci odpowiedniego psychologa oczywiscie. A sad ewentualnie da mu jakis wyrok w zawieszeniu, jesli Ci sie oczywiscie uda..

Gość
A propo samosądów. Mojego kumpla dyskotekowa dupodajka oskarżyła przed swoim menem i jego kolesiami, że ją zgwałcił (dlatego, że nie chciał jej właśnie dymać). Poleżał chłopaczyna parę miesięcy w szpitalu. Tyle na temat samosądów.

popierdoleni jesteście? jakto nie zgłaszać??? :/ wyobraźcie sobie że żadna kobieta nie zgłasza gwałtu..sprawcy byliby bezkarni(i tak są) to jak jest na policji to sie zgadzam że porażka. totalnie bez pomyslunku. marcin wielkie współczucie! moja tez często jeździ pkp. zawsze się boję. jak ja jezdzę staram się zwracać uwagę na samotne dziewczyny które ktoś zaczepia itp bo sobie wyobrażam że to mogłaby byc moja kobieta.. a to co pisał ten pojeb że by nie chciał zgwałconej bo zużyta to jedyny sensowny argument, na nie wiązanie sie z ofiarą gwałtu/molestowania szczególnie w dzieciństwie, to problemy psychiczna, piętno jakie bardzo czesto takie coś pozostawia u kobiety (u mężczyzny z resztą też z tym że facet "radzi" sobie z tym przy pomocy agresji itp)