Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vandetta

Pomieszałam anty - za dużo wzięłam?

Polecane posty

Gość Vandetta

Pomieszałam pigułki.... Więc tak ... żeby tu też nie namieszać co źle zrobiłam .... Moje tabletki zaczynam od dnia tygodnia = CZWARTEK Wczoraj była Wigilia więc w pośpiechu wydłubałam tabletkę (myślałam że dobrą) ŚRODĘ i dobra. Dzisiaj chciałam wziąć tabletkę i patrzę ...środa dalej jest! o.O Zgodnie z ruchem jakim idę dziś powinno środy nie być a jest! Więc przyglądam się i okazało się że wzięłam tę srodę co była przed czwartkiem czli wzięłam swoją ostatnią tabletkę anty bo pomyliły mi się strony i dziś wzięłam w pośpiechu środę tą która powinnam wziąć prawidłowo wczoraj no i normalnie dzisiejszą wzięłam. Ale martwie się bo wzięłam wczoraj środę przez pomyłkę i dziś wzięłam środę tą co zapomniałam wczoraj, no i ten czwartek. Czy to coś może zagrozić? Teraz będę miała o jedną za mało bo powinnam skończyć pudełko 31 a skończe 30....Uh...co zrobiłam?

Gość cieślar
a jakie to sa tabletki ?? bo jesli cos typu diane, cilest... to nie ma znaczenia ktora wzielas poniewasz wszytskie tabletki w opakowaniu maja taki sam sklad, niczym sie nie roznia a te dni sa tylko dla naszej wygody do niczego wiecej

Gość Vandetta
microgynon

Gość cieślar
ti niepotrzebnie bralas dwie tabletki ta z czwartku i srody, bo wszytskie tabletki w opakowaniu sa identyczne sorki ze pytam ale czytalas kiedyskolwiek ulotke? to tam pisze:|

Gość Vandetta
No czytałam....ale wiesz, to była wigilia i wszystko mi się pomieszało, za szybko spojrzałam, nie zauważyłam i dzis też to w pośpiechu....Kurde, co sie moze stać? Co powinnam zrobic? Wiem...tzn. podejrzewalam ze niepotrzebnie bralam te druga....

Gość cieślar
no nic sie nie stalo strasznego, poprostu teraz bedziesz miec skrocony cykl o jeden dzoien, i bedziesz zaczynac tabletki przyjmowac w inny dzien i tyle

Gość Vandetta
Czyli jeśli będę się kochac w tym tygodniu np. to nie zajde w ciaze? I czyli bede teraz musiala zaczynac tabletki od wtorku? Bo w wtorek je skoncze.

Gość cieślar
jezeli soatnia tabletke wezmiesz we wtorek, to pierwsza z nowego opakowania wezmiesz w srode bedziesz zabezpieczona tylko pamietaj aby przerwa miedzy opakowaniami nie trwala wiecej niz 7 dni

Gość Vandetta
Będę pamiętać....Dziękuję bardzo mi pomogłaś/eś :**** :)

Gość cieślar
nie ma za co:)