Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem życiowym wrakiem

ja idiotka dalam sobie złamać serce

Polecane posty

:(

Gość japoneczkaa
ja tez :(

Gość magda234
i ja

Gość japoneczkaa
i mam to na własne życzenie :( :( :(

Gość będziesz_mój
podniesiecie się... ja Wam to mówię

Gość magda234
ja tez na własne zyczenie bo miłosc jest slepa

Gość japoneczkaa
magda - napiszesz cos wiecej?

Gość japoneczkaa
cholernie :(

dlaczego mówicie, ze jestescie idiotkami? to nie wasza wina, że ktos was zranil... wmawianie sobie \"ale bylam glupia\" to najgorsza rzecz jaka robia kobiety

Gość agulina_agulina
ja tez cierpie :(

a ja zrobiłam tak: wydawało mi się, że to facet mojego życia, którego kocham i uwielbiam, cudowny człowiek itd. był fajny, dopóki nie przestał mnie szanować. ale ja nadal byłam w niego zapatrzona. wiem, że mu na mnie zależy, ale to na dłuższą mete nie ma sensu. nie będę dłużej marnowała czasu na kogoś takiego. usunęłam jego nr gg, żeby się nie ranić tym, co będzie miał w opisie. ALE: od nowego roku biorę się za siebie, wygląd: siłownia, kosmetyczka, fitness, bieganie, basen, edukacja - zajmę się tylko sobą. nie zamierzam się nad sobą użalać, bo zostawił mnie jakiś frajer. na świecie jest kilka bilionów ludzi, zawsze można sobie znaleźć kogoś w tak ogromnym tłumie. za pare lat on mnie zobaczy, jak wypiękniałam, zmądrzałam, wykształciłam się i.. pożałuje. ;)

Gość japoneczkaa
byłąm głupia, bo się odkryłam ze swoimi uczuciami... myślałam, że mogę a tymczasem kiedy ja się odkryłam on milczy od wczoraj :( mam swoja odpowiedz :( IDIOTKA IDIOTKA!!

ja też dałam sobie złamać serce :( i od teraz naprawdę rozumiem znaczenie stwierdzenia. że czasami miłość nie wystarcza... :(

Gość slonko nie swieci dla mnie
A ja mam cos takiego facet mnie zostawil .plakal przy rozstaniu nie wiedzial co chce sam oddalam mu cala siebie on to wykorzystal dalam sobie spokoj niby przestalam sie odzywac on w koncu sie odezwal bo nie wiedzial o co chodzi skoro ja juz o niego nie walcze jednak kiedy sie odezwal nagle wszystko wrocilo zapragnelam znow z nim byc ,spotykac sie ..ale wiem ze to nie ma sensu bo ja tylko cierpie..wiecie najgorsze co jest obok mnie jest pewien chlopak co sie zakochal we mnie ale ja go nie dostrzegam ,wkurzaja mnie te jego zaloity ciagle czekam ze z moim bylym sie spotkam i moze wrocimy do siebie chociaz tak bardzo zle mnie traktowal:-(

ja się sama zakręciłam w to gówno:O nie będę już tu więcej smęcić... przepraszam Was za mój grobowy nastrój:O

Gość sama samotna2568
ja kiedyś napisałam chłopakowi po tym jak go olałam, że mi na nim zależy... i wtedy on mnie olał,... ale byłam idiotką... już nigdy nie wyjawie swoich uczuć;/

Gość smutnyyyyy
a ja chcialbym wiedziec co to znaczy miec złamane serce, wiedzial bym ze kiedykolwiek kto do mnie cos czul Dobija mnie ciagla samotnosc szukanie przyjaciol, dbam o siebie jak nigdy, a i tak go g***o daje ;(

ponoć niektórym ludziom po prostu nie jest dane doświadczyć miłości:O każdy ma jakieś inne życie, które coś wnosi, życie, które czegoś uczy, dlatego nam po prostu może być dane jest doświdczyć życia w pojedynkę... właściwie każdy marnuje swoje życie w swój ulubiony sposób:O

Gość tak czuję i tak myślę
O tak, dziewczyny, najgorsze jest kiedy kobieta odkryje pierwsza swoje uczucia. Też to przeżyłam. Facet zorientował się, że mi zaczęło zależeć i zachował się jak ostatni d u p e k ! Szkoda gadać. Dlaczego faceci są d u p k a m i - tego nie wiem. Ale wiem, że w takim razie należy być bardzo BARDZO ostrożną z nimi.

Gość sama samotna2568
u mnie jak dotąd każdy okazywał się dupkiem;/ w ogóle nie wiem wszystko kończy się na 1 spotkaniu.... ja sobie nikogo ngdy nie znajde...;/

Gość step step
To się zgadza nie ma co za wcześnie ujawniać uczuć. Ale przecież nie można się licytować kto pierwszy - jeśli uczucie jest dojrzałe, mogę pierwsza powiedzieć kocham. Nie martwcie się - ja się rozstałam z facetem po 9 latach i dalej się uśmiecham. Wiem, że będzie dobrze.

a ja cierpię i cierpię i końca tych cierpień nie widać. chciałabym zasnąć i nigdy się nie obudzić :(