Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzeniss

Laptop czy komputer

Polecane posty

Gość Marzeniss

co polecacie i dlaczego?

Gość odświeżony pseudonim
Zależy czego potrzebujesz ;)

Gość BEZ_KRÓLIKA_JESTEM
Większość kłopotów w czasie hodowli jest spowodowana błędami opiekuna, brak wiedzy z zakresu opieki, żywienia, są najczęściej przyczyną dolegliwości jakie występują, zapytania jakie otrzymuje pozwalają mi wyrobić sobie pogląd, że opiekunowie postępują według zasady "najpierw królik a potem co to właściwie jest i jak się z nim obchodzić" a szkoda, szkoda króliczków... Na wszystkie pytania dotyczące hodowli w domu królika miniaturowego postaram się podać na tej stronie odpowiedź, jednak jeśli nie znajdziesz mmateriału jaki Ciebie interesuje napisz na Króliczym Forum.

Gość volunteer
laptop, bo zawsze jest ze mną.

Gość a ja nie byłam przy kasie
Ja miałam zwykłego pc, teraz mam laptopa. jest wygodniejszy, to na pewno. Praktyczny - w czasie choroby pracowałam w łóżku z lapkiem na kolanach. Ale jeżeli komputer jest Ci potrzebny głownie do gier to odradzam. Problemy z garfiką, zwolnione tempo mimo, że paramtery ma wysokie

Gość malinowa kroolowa
a ja mam dwa - stacjonarny i laptop i uważam, że teraz to standard

malinowa kroolowa ojej... posrałaś się? jeśli nie to zrób to - będziesz już typowym polskim prymitywem.

Gość malinowa kroolowa
żebyś nie pękła z zazdrości warstwo niższa....

Gość moermzrewsdfff
wole laptopa,bo mozna miec go w łozku:)

malinowa kroolowa haha tak zazdroszczę ci zajebiście i jestem w chooj niską wartwą:D:D już pękłam z zazdrości... pffff miałam i taki komputer i taki. PC nie był mi już potrzebny więc sprzedałam

Mam laptopa :) jest wygodny i praktyczny. Mam do niego podłączoną zwykłą myszkę.. bo normalnie człowiek nie dałby rady ciągle tak przesuwać.. męczące to. :)

BulletForMyValentine to prawda. myszka w laptopie (płytka) jest raczej gorsza do opanowania jeśli wcześniej używało się zwykłej. dlatego dokupiłam taką małą myszkę pod usb do laptopa

Gość malinowa kroolowa
właśnie widzę, że jesteś w hooj niższa skoro tak cię dotknęła moja wypowiedź... nie lecz frustracji kosztem normalnych odpowiadających rzeczowo na pytania forumowiczów bo na jaw wychodzi twoje umiejscowienie - to tak na przyszłość

Gość malinowa kroolowa
dokupiłaś myszkę??? :-D cóż za pomysłowość.... pewnie kredyt na nią wzięłaś :-P

Gość NIC NIE POLECAM
DLACZEGO ? SKąD MAM WIEDZIEC CZEGO TY POTRZEBUJESZ ?

`właśnie widzę, że jesteś w hooj niższa skoro tak cię dotknęła moja wypowiedź... nie lecz frustracji kosztem normalnych odpowiadających rzeczowo na pytania forumowiczów bo na jaw wychodzi twoje umiejscowienie - to tak na przyszłość` tak jestem niża o pani, bo nie lubię takich pustaków jak ty, które uważają sie za bogate i lepsze bo mają 2 kompy w domu. Ja pierdziele jestes smieszna. Ty naprawde myslisz, ze ja ci zazdroszczę? to jestes w czarnej doopie `dokupiłaś myszkę??? cóż za pomysłowość.... pewnie kredyt na nią wzięłaś ` he dom pod hipotekę zastawiłam:O ale z ciebie pusta idiotka..

Gość malinowa kroolowa
to ty wywnioskowałaś, że jestem bogata i lepsza :-) ponadto te wnioski bardzo cię rozjuszyły.... widocznie coś w tym jest :-D

`to ty wywnioskowałaś, że jestem bogata i lepsza ponadto te wnioski bardzo cię rozjuszyły.... widocznie coś w tym jest ` czytać ze zrozumieniem nie potrafisz - to na pewno. Napisałam, że Ty masz się za bogatą i lepsząm a 2 komputery w domu to wg ciebie standard. A reszta to plebs?:D śmieszna jestes... nic mnie nie `rozjuszyło`, po prostu nienawidzę takich laluni jak ty. to wszystko 🖐️

Gość malinowa kroolowa
nie wiem,czy bardziej jesteś śmieszna czy żałosna ??? sama sobie w swojej wypowiedzi przeczysz..... jestem o tyle szczęśliwsza od ciebie, że nie żywię nienawiści do anonimowych ludzi z forum, nie oceniam ich podejścia do życia na podstawie jednej krótkiej wypowiedzi, nie przypisuję im tego, czego nie napisali, nie nakreślam rysu psychologicznego..... nie czepiam się wreszcie i nie robię osobistych wycieczek, bo ktoś ma coś i uważa to za normalne, a ja nie.... współczuję ci.........

Gość łałałiła
konsola SP3.

Piec, chyba, że często podrużujesz z kompem.

Gość malinowa kroolowa
to standard podobnie jak to, ze daje dupy ;)

Gość malinowa kroolowa
podszyw=brak argumentów

Gość malinowa kroolowa
ja jestem takim psychologiem, że wiem, iż najlepszą terapią jest robienie podszywów samej sobie i udawanie, że robi je ktoś inny :D