Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia1986

moj zwiazek??

Polecane posty

Gość ewcia1986

zastanawiam sie czy moj zwiazek to ten nacale zycie. i analizuje zachowanie mojego chlopaka. przewaznie sie nie klucimy bo w sumie to ja z reguly ustepuje. wiec zaczne moze: 1) na slubie mojej siostry nigdzie nie moglam sie ruszyc najlepiej jakbym siedzial caly czas obokniego zatanczylam tylko z dwoma kuzynami, nie moglam pomagac w podawaniu do stolu na poprawinach bo bylzly ze go zostawiam samego. chociaz siedzial wsrod moich kuzynow. 2)na slubie jego siostry przez pol wesela go nie bylo, siedzialam sama prawie nikogo nie znajac , a on latal zalatwial cos i rodzinka byla wazniejsza. nawet pojechal do domu z godz. go nie bylo po cos tam aj siedzialam sama jak kolek i sie nudzilam mialam dosc podobnie bylo na poprawinach tez zniknal na przeszlo godz-pojechal po cos do dmu 3) z angli wrocilam dla niego, a on mi do dzis wygaduje ze to on sie poswiecil jadac ze mna , chociaz tutaj nic nie stracil a ja przyjechalam i pracy nie mam:( 4) np. lezymy na moim luzku ja juz spie, a on mnie budzi zeby sie miejscami zamienic(bo jedna strona luzka jest nie wygodna) zawsze musze spac na tej gorszej stronie. jeszcze bym wiecej napisala ale nie bede juz wiecej zanudzac. zaczynam sie zastanawiac czy to jest jakis toksyczny zwiazek a moze ja sie tylko czepiam nie wiem

Rozwalił mnie podpunkt z łóżkiem XD Też masz problemy...

Gość jakis egoista zdarza sie

Gość oldir gad
z opisu mozna stwierdzic ze to niezly smiec :O

Gość ewcia1986
wiem ze to moze sie wydawac smieszne a wydaje mi sie ze gdy sie kogos kocha to nie mysli sie o wlasnej wygodzie,a on mnie jeszcze budzi. albo wymaga zebym mu teraz prezenty kupowala chociaz wie ze nie mam kasy

Gość jakis egoista zdarza sie
faceci to z natury egoisci jak sie nie poprawi to won musi sie bardziej starac a ty obserwuj nie biegaj nie staraj sie zbytnio niech on sie pomeczy jak nie to out

Gość ewcia1986
albo w lozku tez jest niesprawiedliwie:( i jak dla mnie to nudno