Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abecaduo

przyjaciólka...

Polecane posty

Gość abecaduo

przyjaznie sie z pewna dziewczyna od jakis 10 lat. zawsze chodzilysmy do jednej klasy, mieszkamy obok siebie, ogolem prawie zawsze jestesmy razem. obie mamy chlopakow. wiadomo jak to jest w zwiazku, raz lepiej raz gorzej. ale ostatnio zauwazylam pewna rzecz. ogolem nie ma dla mnie czasu, ciagle cos tam robi, nie ma czasu sie umowic, ostatnio kupila sobie nowa torba- miala wpasc i mi pokazac co sobie kupila bo podobno byla strasznie ladna- nie przyszla, gdy dzwonilam miala wylaczona komorke. odzywa sie tylko gdy sie pokloci z chlopakiem, ktorego ja delikatnie mowiac nie trawie. nie okazuje jej tego,ze go nie lubie,bo to ona z nim chodzi a nie ja, ale mam tego typa dosyc. ma jakies chamskie teksty do mnie i do wszystkich, potrafi powiedziec do mnie: chuj ci do tego, spierdalaj itd, a ona tylko mu mowi: uspokoj sie skarbie itd. zaczyna mnie to irytowac, ze ona odzywa sie tylko gdy sie kłoca i ona zrozpaczona dzwoni czy moze wpasc. dzisiaj wydzwaniala caly dzien do mnie bo znow jakas awantura byla, co z tego ze spedzalam ten dzien z chlopakiem - ona chciala zebym od razu do niej leciala. ja staram sie nie przeszkadzac jej gdy jest ze swoim chlopakiem, ale ok. nie wiem co mam zrobic, bo niby dlugo sie przyjaznimy ale ona sie teraz zachowuje bardzo interesownie- jestem jeh potrzebna jak tylko cos odemnie chce.

Taka jest kolej rzeczy jak sie zaczyna zwiazki.Ze przyjaznie troche przygasaja,nie ma sie juz tyle czasu co wtedy kiedy sie bylo samemu.Ale skoro ma az takie podejscie,to pogadaj z nia i powiedz co myslisz i czujesz.Innej rady jakos nie widze.Jesli nie zrozumie i Ci zacznie zarzucac ze jestes zazdrosna to znaczy ze w ogole nie zasluguje na miano \"przyjaciela\"