Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_amarelka

...........nigdy już nie będę mieć chłopaka, bo............

Polecane posty

Gość Mirek23
Aha amarelko nie zapieraj sie ze nie bedziesz miala chlopaka, bo nie wszyscy sa zniewoleni seksem a potrafia kochac i o okazywac. Bądź dobra i uśmiechaj sie a zobaczysz co cie dobrego jeszcze spotka

Gość podszywaczek
Mireczku idz i kochaj sie ze Swoja reka ... to jest dla Ciebie jedyne wyjscie z sytuacji Pa :*:*:*

Gość g111
ja jak zwykle nie w temacie ale swoje 3 grosze dorzuce:)) wg mnie jak nie robisz loda no to dla mnie troche lipa, ale trzeba szanowac zasady innych, a Ty poprostu musisz sie starac lepiej dopasaowac z osoba ktora bedzie miala podobne poglady na te sprawy jak Ty p.s. za duze piersi....to mnie rozjebalo z punktu widzenia chlopaka zdrowego rzecz jasna to raczej nawet lepiej ze masz duze... my lubimy duze piersi :)) zdrowych wesolych:))

Gość Mirek23
podszywaczek: komentarz taki jak jego autor

Mirek23 mi sie wydaje, ze ten caly podszywaczek to prowokacja. Nikt niebylby na tyle nieinteligentny by tak generalizowac wszystkich facetow. Moze jeszcze napisze \"wszystkiemu winnisa faceci\" Nazisci, mowili tak o zydach i do czego to doprowadzilo ? GENERALIZACJA JEST OZNAKA SLABOSCI I BRAKU RACJONALNYCH ARGUMENTOW. Do autorki: Nie wierz w zapewnienia takich ludzi jak podszywaczek nikt nie jest taki sam :)