Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzuceni w namiętności

pójdę pod wiatr.....

Polecane posty

ona-zakochana od roku,namiętnie,na poważnie,szuka stabilności.ON-romantyczny,szczery,szuka raczej flirtu,kogoś na czas obecny.Ona-ambitna,z honorem i dumą.On-bezpośredni i niecierpliwy.Ona-szuka dziury w całym,on-wychwytuje każdą okazję.Ona-z zasadami,nie potrafiąca docenić co ma.On-idzie pod prąd,Ona-rozważna.On-czarujący Ona-brak zaufania do kogokolwiek.On-widzi w niej obiekt seksualnych pożądań,Ona-szuka kogoś,kto ją zaakceptuje i naprawdę pokocha,nieszczęśliwa.oNA-DZIEWICA,oN-DOŚWIADCZONY...cO Z TEGO MOZE BYĆ?

Gość też się zastanawiam

Gość hmm... to zależy
To zależy jak oboje widzicie Waszą znajomość, czego oczekujecie i co tak naprawde jest m-y Wami.

ogólnie jest fajnie.Jest nam dobrze.Tylko ja czasami robie nad interpretacje wydarzeń,czasami oddałabym za niego życie,poważnie.JAK naprawdę jest,nikt nie wie.....on uwielbia ją i ona jego także.Relacje między nimi sa wzglednie dobre,czasami nawet za bardzo...a czasami sa dośc chłodne.On czasami za bardzo się anzażuje,ona nie i na odwrót.Obydwoje zapewniają o wielkiej symparii do siebie.On czasami daje do zrozumienia,ze mu zalezy,mówi pół żartem,a ona mysli,że on sie naśmiewa.On mówi,ze ma słabość do niej ONA-NIE POTRAFI MU ZAUFAĆ,ALE W GŁĘBI SERCA MYSLI TYLKO O NIM.Tylko nic nie brnie do przodu....

Gość podszywaczek
wielka kupa moze z tego byc , tylko wielka kupa ...

Gość podszywaczek
nooooo , dokladnie... wielkiej czarnej dziury

tylko jakby znalazła sie osoba,która może mi w tym wszystkim pomóc,było by dobrze...szukam dziury w cąłym,prawda...ale czy ktos moze ocenic cała sytuacje...????doradzic ktos moze?ale na powaznie,bo to ważna sprawa.......proszeeeeeeeeeeeeeee

to jest jak cud ze mimo wszystko mogłam w sobie sen odnaleźc....chyba go kocham....ale on widzi we mnie tylko dobry materiał na kochanke.....a dla mnie jest calym światem.....On ma nadzieje,ze uda mu sie mnie pocałowac.Ona wierzy,ze on mysli z zaangazowaniem,ONA-SAMA NIE WIE,CZY TEGO CHCE....ON NIE WIADOMO,JAKIE ZAMIARY MA,EGOIZM NA PÓŁ....jednak zadne z NAS NIE JEST SOBIE OBOJĘTNE......