Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy powiedziec prawde

nie wiem czy powiedziec chlopakowi ze nie jestem dziewica

Polecane posty

mamy prawie 20lat,spotykam sie z jednym chlopakiem i podejrzewam,ze jest prawiczkiem(poprostu umiem to poznac).zakladajac ze wszystko sie potoczy dalej dobrze pewnie dojdzie do sytuacji kiedy zapyta czy z kims spalam. no a spalam,mialam chlopaka z ktorym bylam 2lata ale byly tylko pieszczoty.pozniej bylam przez jakis czas z innym z ktorym stracilam dziewictwo. i teraz pytanie? czy klamac ze jestem dziewica? chlopaka moze sploszyc to ze nie jestem,badz czuc sie zakompleksiony pisze powaznie wiec powaznie to potraktujcie. podszywacze gincie!

Gość podszywaczek
To chyba nie jest Twoja wina ze ty mialas okazje a on nie . To nie Twoja wina ze mialas chlopka z ktorym postanowiliscie sie przespac . To ze powiesz mu prawde , nie bedzie dla niego ciosem . Nie ubedzie go pod zadnym wzgledem. Jezeli jest madry , doceni to ze jestes wobec niego szczera. Facet , to facet , nadrobi zaleglosci , to bedzie dla niego motywacja do dzialania , jezeli chcesz sie z nim kochac rzecz jasna . TO instynkt , tego sie nie trzeba uczyc ;)

no moze ciosem nie bedzie ale ja sama wiem jakie mialam myslenie gdy bylam dziewica: ze chce prawiczka a nie jakiegos zuzytego

takie wypowiedzi jak twoje prawiczku wlasnie utwierdzaja mnie w tym ze chyba lepiej nie mowic

no dobra doenilbys szczerosc ale pewnie mialbys jakis zal ze to nie z toba byl ten pierwszy raz.

Gość podszywaczek
a wiesz jaka jest roznica pomiedzy facetem a kobieta ? Po pierwsze baaaardzo duzaaaa ! a zasadnicza polega na tym ze kobiety postrzegaj swiat emocjonalnie , faceci logicznie . Caly sek w tym ze faceci nie rozumia tego ze emocje sie czuje a logike rozumie. Ty jestes inna niz on , on jest inny niz ty. Nie mozesz domyslac sie i gdybac czy on bedzie sei czul tak samo jak ty kiedy ktos powiedzial Ci o tym ze nie jest prawiczkiem ;) Rozumiesz ?

podszywaczek niby rozumiem ale jak czytam kafeterie to wychodzi na to ze niedziewica to zlo:D

Gość podszywaczek
jak sie bedzie ic sluchac , to w zime w sandalach bedziesz chodzic ;) uwierz mi :)

Gość baajkaa
ja powiedzialam i juz

moj pierwszy chlopak tez byl prawiczkiem i mial obsesje na punkcie dziewictwa.byl strasznie zakompeksiony i sam mi powiedzial ze on by nie chcial nic niedziewica bo czulby sie zle gdyby wiedzial ze dziewczyna juz to robila z innym a on jest w tym totalnie zielony a poza tym ze ktos ja juz "mial"

Gość prawiczek czy ty
w ogóle spisz? mam wrazenie że spedzasz cale dnie na kafe. 😴

Gość bardziej prince polo
Jak nie pyta, to nie mów, jak zapyta, to... nie wiem. :O

nie nie jestem chora:P no pewnie spyta

Prawiczek ale jak mu powie, to się chłopaczyna weźmie i zestresuje... Poza tym jeszcze ją weźmie za jakąś teges... Lepiej nic nie mów...

Tiaa, zorientuje się... haha, chyba w snach... dziewczyno, tak jak żaden się nie kapnie, czy udawałaś orgazm, tak żaden czy udawałaś dziewictwo :P Ale oczywiście kłamać nie należy, aczkolwiek póki nie pyta można milczeć :P

chyba lepiej klamac:)

Mam podobny problem.....tylko że mój sam się spytał, narazie się wykręciłam ale widzę że chce abym była dziewicą, niestety nie jestem wcześniej 5 miesięcy spotykałam się z jego kolegą....w takiej sytuacji niewiadomo co zrobić

Gość deekta
jak sie zapyta czy jestes to powiedz mu prawde, jak sie nie bedzie pytal to nic nie mow

Gość deekta
powiedz prawde, nie masz juz 16 lat, jestes dorosla i mialas prawo miec partnerow seksualnych:)

Gość hehea
on ma prawo się pytać i zdecydować czy chce dziewicę czy używaną, Powiedz prawdę

sklamie:)

Mój często mnie obraża aż pożałowałam że nie byłam dziewicą.

Gość a musisz w ogóle cos mówić
??? Nie rozumiem, Twoja cipka, Twoja sprawa. Ważne, żebyś była zdrowa i będąć z nim nie sypiała z innymi, a to, czy jesteś dziewca czy nie jesteś to ja bym zbyła milczeniem.

Gość hehea
jak sie pyta to musi powiedzieć zresztą on ma prawo wiedzieć, nie każdy lubi uzywane szczegolnie jak myśli o poważnym związku

Wy się dobrze czujecie? Facet Cię obraża, że nie byłaś dziewicą? Uwierz mi, gdybyś była to by Cię obrażał z innego powodu :o Albo się jest normalnym człowiekiem i nie ma się problemu z takimi sprawami, albo jest się bezmózgim kutafonem i wtedy się ma problem ze wszystkim. Oczywiście "rzuć go" :classic_cool: