Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monisiaczek9

czym jest dla was przyjaźń?

Polecane posty

Zalezy od jakiej strony patrzec. Zalezy miedzy kim? Kobieta a mezczyzna czy ta sama plcia?

Zgadzam sie z Toba. Dla mnie przyjazn jest to bycie samym soba w towarzystwie tej wlasnie osoby, ktora wlasnie nazywamy przyjacielem. Poswiecenie, oddanie, zycie czyims zyciem...Nie mozna tego opisac slowami.

Moim zdanie przyjaźń to silna wieź miedzy dwoma osobami....to piekna zecz która człowiek moze zaproponowac bezinteresownie,prawdziwy przyjaciel nie zwraca uwagi na wady i wyglad człowieka.Przyjźń opiera sie na szczerosci i bezgranicznym zaufaniu...innaczje nie mozna nazwac tego porzyjazni.W dzisiajszych czasach trudno znalesc prawdziwa przyjazn,przewaznie ktos mówi ze jest czyims przyjacielem a tak naprawde chce byc od niego lepszy i za jego plecami obgaduje go ...Ja naszczescie nie musze nazekac mam takiego kogos na kim moge zawsze polegac ...I to prawda ze nie skarb jest przyjacielem tylko przyjaciel skarbem !!!

Gość jihiyiyiyiiii
nirkya (nirkya@wp.pl) Jest to bardzo wzniosla wiez. i jak czesto nadwyrezana

Gość gwiazda 29
Jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać. Zadzwoń do mnie... Nie obiecuję, że Cię rozbawię, ale mogę płakać razem z Tobą... Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić... Nie obiecuję, że Cię zatrzymam, ale mogę pobiec z Tobą... Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał nikogo słuchać. Zadzwoń do mnie. Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho... Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze... Przybiegnij do mnie bardzo szybko. Mogę Cię wtedy potrzebować...