Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clam

słuchajcie co mnie spotkało

Polecane posty

Gość clam

ten chłopak uważa, ze kobiety to takie czyste, przejrzyste, anielskie stworzenia, delikatne, słabe i wrażliwe, takie, które należy przenosić przez kałuże, chronic przed światem i w ogole dotykac piórkiem. coś mi tu śmierdzi.... tacy faceci chyba juz wymarli, albo? podejrzane to jest.... ja już sie odzwyczaiłam od bycia delikatną, miłą i wrażliwą bo od dłuższego czasu nawet bedąc z facetem musiałam sie przyzwyczaić, ze sama muszę sie przedzierać nawet przez największe życiowe kałuże :( chyba sie zakocham.......

Gość paco rabannnne
naiwna

Gość ehe ////////
tez na takiego trafilam:/ i zaluje ze go w ogole spotkalam;/ !!

Gość clam
o jaaaaa, to znaczy że co? wiedziałam, ze coś tu jest podejrzane.....

Gość przetestuj go jakoś
często jest tak że na początku udaje sie troche kogoś kim się nie jest ;) żeby sie spodobać i takie tam facet moze wyczuł, że takim zachowaniem Cię zaskoczy, ze polecisz na to bo włąsnie pomyslisz ze tacy juz powymierali. pobajeruje, posłodzi a później... z resztą ja tam nie wiem, nie znam człowieka postanowienie noworoczne- nie oceniać innych :D

Gość ehe ////////
niestety w 90% to tylko taka przekrywka. Choc w moim przypadku dalabym sobie reke uciac ze tak nie bedzie, ze on poprostu taki jest. Dzis bylabym bez reki:] i zwroc baczna uwage czy na pewno jestes jedyna ktora chcialby teraz chronic....

Gość clam
no własnie, nie wierze mu do końca i będe to stopniowo sprawdzać.... najgorsze, ze on mi tego nie ułatwia, bo wszystko co robi - jest własnie takie jak napsiałam. On tego mi nie powiedział, on sie po prostu tak zachowuje - jest taki facetowy, mówi o mnie "moja kobieta" i wszyscy jego znajomi juz znają moje imię mimo, ze ich na oczy nie widziałam wiec odpada inna laska.... qrcze, średnio mu wierze,,,, a zdrugiej strony tak chciałabym sie przekonać, ze jest prawdziwy.... uszczypnijcie mnie, bo to moge miec omamy

Gość ehe ////////
to sie przekonaj :)) nie popadnij tez w paranoje sprawdzania czy na pewno jest szczery;) wszystko samo wyjdzie predzej czy pozniej... po prostu zachowaj jak najwiekszy dystans zebys w razie czego sie nie rozczarowala... a jak juz bedziesz go pewnw 100% to pokochaj z calych sil i dziękuj Bogu za takiego faceta:))

Gość clam
tylko on mi cały czas mówi, ze wszytsko jest ok, tylko mi zasygerował, ze ten mój dystans jest czasami bardzo zniechęcający.... i się boję, ze sobie pójdzie i wiecej go nie zobaczę :( a nie chcę robić czegoś wbrew sobie czyli zmniejszac dystansu w tym wypadku..... to wsztsko jest jeszcze trudniejsze przez to , ze on jest nieziemsko narwany i wszytsko chciałby tu i teraz.... a ja sie chyba temu tempu poddaje zbyt szybko....

Gość rrrrrrryyyyyyybbbbbbkkkkkkaaaa
uwazałabym.. moja siostra dała sie omamic takim zabiegom .. kwiaty dla niej i dla mamy gdy odwiedzał nasz dom .. niesamowicie szarmancki.. nadskakujący... ale bez przesady ... kiedy zorientował sie ze młoda oszalała na jego punkcie ,zaczęło sie ... totalna kontrola i coraz czestrze napady zazdrosci... zaden znajomy nie był dobry , kazał z nimi zerwac znajomosc , kontrolował ja gdzie jest i co robi ..... skonczyło sie na biciu i robieniu odbukcji... z ksiecia z bajki zamienił sie w bydlaka... normalnie historia jak z filmu opartego na faktach.. jakich wiele było do obejrzenia w TV...

Gość ehe ////////
clam mam wrazenie ze mowimy o tej samej osobie heh :P ile macie lat?

Gość clam
no moge tylko powiedzieć, ze jest młodszy ode mnie, ale co? ty myslisz ze wiesz o kogo chodzi?

Gość ehe ////////
takich sytuacji jest pewnie milioooon ale jak mowisz o tym facecie to ja mam przed oczami tego przed ktorym Cie przestrzegam ;)) ale to na pewno nie on :D "moj" ma 26 l.

Gość clam
aaa rybka, o to sie akurat nie boję, on z domu ma takie wychowanie ze na kobiete ręki nie podniesie bo by go ojciec zabił, więc o to sie nie boję... tylko, bic sie nie boi to wiem, ale z facetami :D

Gość clam
nie, to nie ten na bank :D on tak naprawde jeszcze mało o życiu wie, moze dlatego nie jest tak zepsuty i ciągle naiwnie wierzy w tę kobiecą nieskazitelność...

Gość Ja tam zazdroszczę...
Gratuluję iż napotkałaś wymarły już niemal gatunek "Mężczyzny Prawdziwego". Możesz do muzeum zadzwonić... Może go wystawią byśmy i MY, te pozostałe mogły sobie popatrzeć na takie cudo... :-)

Gość ehe ////////
jesli jest mlody to moze jeszcze nie jest to wyrachowanie a naprawde jest taki... daj sie poniesc a w razie czego nogi za pas i uciekaj jak najpredzej :p

Gość clam
no tak, daj sie ponieść , łatwo powiedzieć... jęsli dam sie ponieść zgodnie z jego tempem działania to już bym dała sie zaciagnąć do łózka, a mam na to nieziemską ochotę... więc, jednak podtrzymam dystans jeszcze trochę chociaż nawet sobie nie wyobrażacie jakie to cięzkie zadanie :D

Gość clam
ja właśnie sie sama zastanawiam, skąd on sie taki wziął?!! a w dodtaku jest zaradny, bystry i mimo,ze bardzo młody chce zostać młodym tatą i często o tym mówi, i sie wydaje taki odpowiedzialny i wogole,,,, ale ja się mogę przeciez myslić co do niego, bo jestem teraz bardzo nieobiektywna...

Gość ehe ////////
nawet sobie nie wyobrazasz jakie ciezkie to zadanie powiedziec STOP i odsunac sie od takiego kogos;) a ja to wiem... :)

Clam, raz się żyje i będziesz potem żałowała, że odpuściłaś sobie taki ideał a jemu wypaczysz postrzeganie na kobiety i będzie tak jak inni wierzył iż MY lecimy tylko na drani...

Gość clam
ale on jest tym draniem!!!! własnie to mnie kręci że jest takim "skurwysynem", a dla mnie by nieba przychylił.... i mam ochotę sie z nim przespać..... ale jeszcze go pomęćzę.... zeby sobie nie myslał, nie? dobrze robie?