Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmd

Co o tym myślicie hm.

Polecane posty

Mam chłopaka który ma lat 18 Ja jestem rocznik 93. On ciągle mi mówi , żebym się jeszcze zastanowiła czy na studniówkę z nim nie chce iść. Ale ja myśle, że jestem jesszcze gówniarą na takie coś jak tam będą sami 18. Jak myślicie? ;/ bo on mnie przekonuje że nie prawda i takie tam..

Gość w odpowidzi
masz 15 lat to tylko 3 lata roznicy, pewnie uslyszysz jakis komentarz, ze taka mlodziutka sobie znalazl.... ale takimi docinkami nie warto sie przejmowac. idz baw sie. pamietaj zeby tylko na siebie uwazac.

Dzięki. :) to mi pomogło bo naprawdę potrzebowałam kogoś zdania co o tym myśli. A oni tam będą mogli pić oficjalnie czy nie jak to jest?

Gość w odpowiedzi
wiele zalezy od szkoly oficjalnie NIE WOLNO PIC. powiem szczerze, ze na mojej (rok temu) niestety sie pilo. I panowala tzw "zmowa milczenia". Pamietaj, ze musisz na siebie uwazac (oczywiscie nie pij!) , hmm i to prawda, ze sporo dziewczyn tej wlasnie nocy traci dziewctwo. Przynajmniej z tego co ja obserwowalam.

Nie, nie my pić nie będziemy. Jak on mi się da napić to naprawdę byłby to cud ;) on też nie będzie tak mi powiedział. :) To dobrze , bo tak sie wachałam że tam wszyscy 18, 19 tez sie znajdzie napewno.. a ja.. hm.

;o Oo. No nie ja nie zamierzam ;] ja idę tylko jako gość żadnych takich tam nie będe;)

idz. w sumie to nie jestes az taka mloda :P gdybys miala 12 lat to byś sie mogla zastanawiac;p a uwierz ze komentarze beda zawsze - nie wazne czy bedziesz miala dluga, krotka sukienke, czy 15 czy 30 lat ;] na studniowce trzeba pooglądać partnerow kolegow i kolezanek z klasy i pokomentować :P taki urok studniowki :D

Hehe ;) no to super. ;] dzięki ;* teraz to tylko problem sukienki ale to już pikuś z tym :))

Ludzie Kochani :)):D A toast? raczej szampana mi nie podadzą prawda? ;/ nawet sama nie będę chciała jeśli mi podadzą bo jeszcze by ktoś się zaczął rzucać z nauczycieli i wogole nie wypada prawda? Mam pytanie jeszcze czy nie wiecie jak to jest czy trzeba zaświadczenie od rodziców , że wyrażają zgodę żebym mogła uczestniczyć w studniówce.. coś mi to przeszło kiedyś koło ucha.

no no tak :D ;] chciałobyś;]