Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qpqpqp

Moje propozycje do scenariusza M jak Miłość

Polecane posty

Gość qpqpqp

Od razu odpowiem: tak, nudzi mi się :p Proponuję,by było tak: 1. Marta wiąże się z Tomkiem, Gośka obraża się na nich śmiertelnie,podobnie jak cała rodzina-ale by się działo 2. Artur wdaje się w romans z Dorotą,która zachodzi w ciążę i zostawia dla niej świętą Maryśkę 3. Hanka i Marek zakładają rodzinny dom dziecka 4. Paweł żeni się z Sylwią 5. Piotrek i Kinga emigrują 6. Mama Zośki zdrowieje i zabiera tego bachora raz na zawsze żeby się już nie pojawiał w serialu 7. Kuba rozwodzi się z Olgą,która wychodzi za Irka 8. Ewa godzi się z Leszkiem i mają jeszcze 3 dzieci 9. Rania wiąże się ze Staszkiem 10. Michał wiąże się powtórnie z Gośką, zamieszkują w jego nowym domu w Grabinie Ktoś ma jakieś zastrzeżenia do któregoś punktu?

Gość paolkaaaa
jeszcze niech Łukasz i Gabi (któa wcale nie potrafi grac) niech zalicza wpadke ;P ;)

Gość qpqpqp
Oj tam od razu głowę zawracam, po prostu chcę żebyście mieli swój udział w tym jakże pasjonującym serialu :D

Gość paolkaaaa
I niech ten stary amant Ntalki z internetu cos jej zrobi , zeby juz taka przykra nie była.

Gość qpqpqp
No tak, Natalka ucieka z pedofilem,a Ula zaczyna brać narkotyki :D

Gość paolkaaaa
Zgadzam sie z tym :) A Basie gwałca na basenie ;P

Gość qpqpqp
cipacz :D Wreszcie nie muszą się kryć ze swoimi uczuciami i zapraszają Kubę i Tomka do swoich figli...e chyba przesadziłam :p

Gość qpqpqp
Kto gwałci Baśkę ??? Może Tomek? ;) Tak się przecież lubią,a on gustuje w Mostowiaczkach

Gość kasztaniaki
i niech Lucjan z Basia zalicza wpadke :P Marta wyjdzie za Szymona Henio zostawi Matylde ( o ile juz tego nie zrobil- ostatnio nie jestem na biezaco ) :P i niech ozeni sie z Kisielowa Kiesiel sie rozwiedzie i ozeni sie z Simona Grazyna pozna Michala i tez wezma slub- z Goska mu jednak nie wyjdzie Kinga urodzi niepelnosprawne dziecko MAdzia umrze gdzies tam w Afryce na malerie Marek popelni samobojstwo, bo juz nie bedzie mogl wytrzymac z tym calym domem dziecka Hania wpadnie w depresje i reszte zycia spedzi w szpitalu psychiatrycznym Pawel zabije Sylwie i dostanie dozywocie na razie tyle ;0 ale by sie dzialo.... :))

Gość paolkaaaa
A Lucek przyłapoje dzieci na tym jak Mateusz bierze Zosie od tyłu krzyczac prz tym " Grabinaaaaa it's cooolllll"

Gość uwielbiam swiat serrrialiii
a Licek , co Lucek robi????no co????

Gość paolkaaaa
Marek popełni samobójstwo rzucajac sie w skrzynki z chlebem i bułkami :):p ;)

Gość qpqpqp
paolkaaaa A Lucek przyłapoje dzieci na tym jak Mateusz bierze Zosie od tyłu krzyczac prz tym " Grabinaaaaa it's cooolllll" buahahha Lucek, hmm uświadamia sobie,że kocha Simonę i wyjeżdża do niej do Niemiec ;)

Gość good solucion
paolkaaaa Marek popełni samobójstwo rzucajac sie w skrzynki z chlebem i bułkami Nie,nie,nie! Marek zostaje zadeptany przez rozwścieczone owce :p

Gość paolkaaaa
Jeszcze Kinga mowi Piotrkowi ze to nie jego dziecko tylko Pawła , bo ich poprostu nie odróżnila pewnego wieczora i okazało sie ,ze bzykala sie z Pawłem.;P;)

Gość jak mnie denerwuja te seriale
a ja blagam niech wywala ta BEZNADZIEJNA ZOSKE, ZOSIE ma olbrzymie dziury w nosie -zauwazcie :o i jest DO KITU !!!!!!!!!!!! :o:o niech natalke zgwalci ten psychopata ona tez sie beznadziejna :/

Gość paolkaaaa
Natalka to jakies dziwadło , powinni dac jej cos na wieksza werwe, bo ona jest tak przymulona ze makabra.

Gość heheh
która to ta zosia?? ta mała blondynka??

Gość good solution
paolkaaaa Jeszcze Kinga mowi Piotrkowi ze to nie jego dziecko tylko Pawła , bo ich poprostu nie odróżnila pewnego wieczora i okazało sie ,ze bzykala sie z Pawłem.;P :D a to akurat dobre

tak, taka niby wielka gwiazda ku *** jaka ona jest zryta, nie znosze jej po prostu !!!

Gość paolkaaaa
tak, to wlasnie ona. I prosze wywalcie ta sztuczna Gabiiiii ;/;/;/

Gość heheh
ja tez tej zoski nie lubię ale chyba jeszcze bardziej tej gabryski 😠

Gość good solution
-Szymon przygarnia porzuconą Kingę z dzieckiem. -Natalka po swoich przejściach z pedofilem trafia do domu publicznego. -Ulka ćpa. -Bandyci porywają Anię córkę Marty. -Łukasz idzie do burdelu,zamawia dziewczynę i doznaje szoku,kiedy do pokoju wchodzi Natalka :D :p

Gość paolkaaaa
GTo jest Gabiiiiiiii , Łukasz kocha Gabiiiiiiiiiiiii ;/;/;/

Gość kasztaniaki
paolkaaaa Jeszcze Kinga mowi Piotrkowi ze to nie jego dziecko tylko Pawła , bo ich poprostu nie odróżnila pewnego wieczora i okazało sie ,ze bzykala sie z Pawłem.;P najlepsze :)

" Łukasz idzie do burdelu,zamawia dziewczynę i doznaje szoku,kiedy do pokoju wchodzi Natalka " o ku......... :D:D:D:D