Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnewlosymam

nie chce mi sie w tym roku isc nigdzie na sylwestra

Polecane posty

ilka lat temu miala trwala za namowa mamy. efekt krotkotrwaly, potem zniszczone i wypadajace wlosy trwala byla niby slaba i nieniszcaca wlosow

boje sie ze przez te wlosy nie znajde sobie faceta :-( bo ktory chcialy miec taka zmokla kure :-(

i jak slysze teksty ze np malgosia z mjm ma beznadziejne wlosy to krew mnie zalewa bo ja chcialabym miec takie wlosy jak ona

i na dodatek niedlugo bede cala siwa :-(

Gość lady in reed
wiesz co, po tylu twoich wypowiedziach mam wrażenie że grubo przesadzasz...a jesli nie to ogol głowę na łyso, kup perukę i może odrosną ci jakieś normalne włosy, ale nie chce mi się wierzyć żeby to była prawda.

Gość ja miałam taki sam problem
jak ty,a raczej mam nadal,ale już tak sie tym nie przejmuję.Na codzień chodzę w spietych włosach bo tak mi najwygodniej,a jak muszę ładnie wyglądać to gniotę na żel,daje to super efekt.A próbowałaś tapirować?Włosy wyglądaja na dużo gęstsze i fryzura sie nie niszczy.A jak masz kasę to próbuj óżne specyfiki,jak amla czy placenta w ampułkach,dziewczyny na wizażu sie zachwycaja że hamuje wypadanie i włosy odrastają.Poeksperymentuj tez z różnymi wcierkami,to najlepszy sposób bo pobudzasz mieszki,na mazidłach jest sporo przepisów.A na sylwestra zrób sobie tapir,nalakieruj i idź :) Szkoda imprezy

Gość lubić tylko szczeredziewczyny
Houston mamy problem ! "baby" na sylwka chadzają z "własnymi włosami" :O

Gość plikio
tez mam wrazenie ze przesadzasz .;/ jak ktos tu wspominał mozesz sobie doczepic wloski i wcale nie wyglada to sztucznie tylko trzeba miec wprawe i wcale nie uwazam ze piekne wlosy oznaczaja ze kobietA jest jakas super piekna !

Gość gienowefa
salon fryzjerski i rusz, poza tym ejst duzo szamponow ktore daja efekt puszustosci , gestosci itp itd. Wex nie piernicz, nie uzalaj sie bo ludzie maja wieksze problemy a wlosy tro zaden problem, jesli ma Cie ktos pokochac to pokocha Cie taka jaka jestes!!

wcale nie przesadzam. wkurzam sie jak widze ze wszystkie kobiety ode mnie maja ladniejsze wlosy:-( zawsze tak bylo poczawszy od szkoly podstawowej na studiach skonczywszy :-( zawsze wygladalam gorzej od moich kolezanek wlasnie przez te wlosy :-( te wszystkie placenty i inne to niestety mi nie pomagaja. te specyfiki daja efekty wtedy, gdy np mialao sie geste wlosy a stracilo sie je w wyniku wypadania. jesli nigdy nie mialo sie grubych wlosow to nic ich nie pogrui niestety. szkoda ze nie mam apartatu to bym wrzucila jakie zdjecie. tapirowanie oslabi mi wlosy i po takim tapirze mam polowe wlosow na grzebieniu, a te wsystkie pianki to sklejaja paskutnie wlosy i oslabiaja cebulki

problem w tym ze chcialabym ale ta swiadomosc ze bede tam najgorzej wygladac skutecznie prze powstrymuje przed pojsciem. ciekwawe ktoa z was chcialaby wygladac najgorzej na jakiejs iprezie czy przyjeciu?

nie chce mi sie stroic , ladnie ubierac, robic makijazu bo to i tak nic nie daje...

i jeszcze na dodatek mam plaska glowe i nie moge tego zatuszowac wlosami :-(

jejkuuu pogódź się z tym jak wyglądasz i baw się dobrze, a nie analizuj \'\'wyglądam lepiej/gorzej o d tej/od tamtej\'\' bez sensu sobie psuć zabawę:P szkoda życia na takie dołowanie się i to nic nie zmieni:D

niestety nie potrafie byc ta najgorsza i robic dobra mine do zlej gry. nie chce byc fotografowana, i uwieczniona na zdjeciach bo po co zeby potem wszyscy komentowali super wyglad innych a mnie pomijali milczeniem?

i to nie chodzi ze wygladam gorzej od tej czy tamtej bo ja wygladam najgorzej

Gość Zośśka
Moja Droga, czytałam, że kobietom, ktore mają cienkie, przyklapnięte wlosy pasują króciutkie fryzurki. jest pełno różnych, fajhnych i wymyslnych fryzur własnie na krótkie włosy. w Sylwestra zrobisz furorę, gdy pojawisz się w nowych włoskach :) takie włoski susz głową w dół, tapirując, spryskuj lakierem albo pianką. powinno się udać. trzymam kciuki!

caly czzas mam krotkie wlosy w ktorych wcale nie wygladam dobrze bo nie do kazdej twarzy pasuja krociutkie wlosy. marzy mi sie jakas odmiana. kobiety o gestych grubych wlosach kombinuja , robia sobie rozne fryzury a ja ciagle jak ta zmokla kura. pianki , zele tylo pogarszaja sprawe bo wlosy sa posklejane i wyglada to jeszcze zalosniej bojuz totalnie widac jak jest ich malo

a jak spryskam lakierem to pozniej jak juz je umyje to wychodzi mi podczas mycia pelno wlosow

jaka najgorsza?? Na pewno PRZESADZASZ!:P Piękno to pojęcie względne i kazdemu podoba się co innego, także naprawdę nie dla wszystkich będziesz tą najgorszą i nie dla wszystkich tą najlepszą i nic na to nie poradzisz:P Po co się dołować włosami, wiadomo każda z nas chciałaby mieć super cudne włosy, super figure, śliczną twarz etc. I na niektóre z tych rzeczy mamy wpływ a na niektóre (np. te Twoje włosy) nie mamy wpływu;) Dlatego nie warto się tym przejmować w aż takim stopniu, jak kiedyś będziesz miała poważniejszy problem (oby nie...) to wtedy zauważysz, że głupia byłaś marnując czas i życie na takie za przeproszeniem pierdoły....Doceń to co masz... :)

a ile masz lat tak w ogóle? Jeśli o znalezienie faceta chodzi, to znam masę super ślicznych dziewczyn i też są same, częśc tych w mojej opinii brzydszych ma super facetów, także to błędna teoria całkowicie:P

ale dorosla osoba z wlosami bardziej lichymi niz 3 letnie dziecko niestety nie wyglada ladnie chociaz nie wiem jakby sie starala upiekszyc to i tak bedzie wygladac beznadziejnie. ale pewnie nie widzialyscie nigdy osoby z beznadziejnymi wlosami . dla niektorych to np kozuchowska czy koroniewska ma liche wlosy. no jak one maja liche wlosy to ja wysiadam :-(teoria ze ladne wlosy to 3/4 urody niestety potwierdza sie w zyciu. ja po prostu czuje sie zle ze swoimi wlosami i nic tego nie zmieni

beznadziejnewlosymam - wiecej wiary i pewności siebie, TY- to nie tylko włosy, ale też milion innych rzeczy, charakter, osobowość :P A Ty się włosami tak dołujesz, nie rozumiem tego... i nie porównuj się do sławnych pań, bo zazwyczaj wypada się blado przy maksymalnie zrobionych osobach ze sztabem stylistów, które często włosy mają przedłuzane itd. A jak naprawdę tak Ci źle to odłóż kase i zafunduj sobie super przedłużane włosy:D Nie warto tkwić w miejscu bezczynnie, jak cos sie nie podoba- to, po prostu to zmień!:D

Gość njcklasnjdvhnfr
A powiedz, jak dbasz o swoje włosy? A może problem leży w odżywianiu się, a może jeteś przy tuszy?

Gość wstrzasajace
No dobra może masz i beznadziejne wlosy . Jest taki zabieg zagęszczanie i doczepianie wlosów na sylwka moglabys sobie takie cos zafundowac albo jakąs dopinke ... ogolnie to slabe wlosy to nie jest jakis dramat moja kol tez ma 3 piora na kzyz a ladna z niej dziewczyna itd kazdy ma jakies tam wady a slabe wlosy to najmniejsza z nich ja bym wolala to niz otylosc nos jak krogulec swinskie oczka itd...

gruba nie jestem, dobrze sie odzywiam, zazywalam juz mase roznych specyfikow typu silica, skrzypowita, vitapil itp itd a efekt taki ze tylko szyciej rosna a nic nie sa grubsze. na dodatek sa takie jakby caly czas tluste nawet po umyciu sa takie jakby otoczone wartwa tluszczu czy jakiegos silikonu. nie umiem tego wytlumaczyc. doczepiane wlosy wygladaj zle bo widzialam cos takiego u dziewczyny na ulicy i od razu bylo widac ze ma doczepiane te wlosy. ja sie nie porownuje z aktorakami czy modelkami tylko z dziewczynami z mojego otoczenia

ogladam sobie zdjecia znajomych na n-k i sie dodatkowo doluje :-(

Gość zniesmaczona obrzydzona
ja tez mam cienkie włoski i jakoś żyję:) przed wiekimi wyjściami ide do fryzjera na cienką lokówke i podpięcie, włosy wygladaja zupełnie jakby nie moje :D

wiesz ale cienkie nie rownaja sie wszystkim cienkim. mozna miec cienkie a w miare ladna fryzure. ja mam po prostu liche i sie nie ukladaja. zadne zabiegi fryzjerskie mi nie pomagaja bo po godzine wlosy mam proste i przylizane. gdyby fryzjer mi pomogl to bym nie biadolila ale odiwedzilam juz nie jednego i tylko kase stracilam bo efekt zaden