Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia.P

5 Tydzień ciąży DOLEGLIWOŚCi

Polecane posty

ja mam chwilami ból brzucha no i jestem przeziebiona a poza tym to czuje sie jak by mnie auto rozjechalo nie mam apetytu a pare dni temu jeszcze mialam apetyt i to dosc duzy :) no i piersi bola jak cholera !!!!

Gość Paulina1309
szczerze to nie miałam żadnych , ale przeażnie są to wymioty, zawroty głowy, osłabnięcia

Gość Paulina1309
Jak jestes przeziębiona nie bierz czasami żadnych lekarstw, teraz to nie mozesz tylko leki homopatyczne

ja juz jestem w 11 tc ale dolegliwosci zadnych nie mialam..oprocz czestego latania do wc czuje sie swietnie:) no jedynie piersi obolałe..ale to da sie wytrzymac;)..

Gość ja.on.ono
ja tez czułam sie jakby mnie cos rozjechało :) Do tego sennosc, bol brzucha jak na @ i kłucie jajnikow. Bolaly tez piersi po za tym to zadnych do dzis :)

Gość vinylly
Ja tez nie miałam apetytu... ból piersi i lekki stan podgoraczkowy.

Jak dobrze pamietam to 5 tc mialam objawy jak na @. Bol piersi, ciagniecie w dole brzucha. Inna byla tylko ta wszechogarniajaca sennosc...i @ nie przyszla.

:) a mnie dzis troszke muli jestem koniec 5 tyg:) nie wymiotuje i przy pierwszym dziecku tez nie wymiotowalam tylko sttrasznie mnie mulilo:)