Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskarrr

chcę Ci pieścić pupę?

Polecane posty

Gość madagaskarrr

co o tym myśleć? moj partner jest dosc odwazny i zaproponowal mi takie pieszczoty, nigdy wcześniej na takie pieszczoty nie pozwalałam i trochę się obaiwam. proszę o jakieś wskazówki rady, doświadczenia osób które spróbowały

Gość słodka_sunia
puść mu bąka w twarz

Gość jhrfhvcbh
zgódż się , ja tez miałam obawy , ale sie przemogąłm to super sprawa jak całuje i liże twoją drugą dziurke

Gość słodka_sunia
ja tak robie swojemu przez co zżołkła mu troche twarz ale mowi ze wyglada jak oplaony wiec wszystko w porzadku

Gość madagaskarrr
rewelacja.. ja pytam powaznie.. ale tez fajnie ze dobrze sie bawicie..

Gość madagaskarrr
nie wiem czy to moze byc przyjemne?

Gość madagaskarrr
a cos wiecej? czy idzie sie na cos takiego przygotowac? co robic zeby nie bolalo.. mi sie to glownie z gejami kojarzy taki sex.. w pupe

Gość madagaskarrr
palcami i penisem.. mam nadzieje, o rurze od odkurzacza nic nie bylo mowy:P

Gość jhj
ja ci dobrze radze jak bedzie ci probwal wlozyc w tylek to walnij go z kolanka w jajca. Wtedy go na pewno zaboli bardziej niz ciebie . Seks ma sluzyc przyjemnosci , a nie dawac ból

Gość jhj
jak cie zapyta o anal to powiedz ze kreci cie walenie po jajach . Wtedy moze sie mu ode chce.

Gość djaskkkkkkkkkkkkkk
jesli facet jest delikatny i ma jakies pojecie o tym to polecam, cholernie przyjemne tylko gosc musi wiedziec jak sie do tego zabrac, moj robi mi minete i drazni palcem odbyt, odlatuje przy tym...

Gość boso po rosie
madagaskarr powiem tak to musi byc wasza wspolna decyzja. ale jak juz macie sie do tego zbrac on musi sprawic bys sie wyluzowala oprezyla zaufala mu, uzyjcie pliwki niech nasmaruje swojego penisa i twoja dziurke i delikatnie wchodzi troche boli ale da sie wytrzymac potem sprawia przyjemnosc . bedzie dobrze

Gość madagaskarrr
ale to nie bylo jakies chamskie, albo na sile, to bylo tylko pytanie.. nie bede go kopac po jajach:p bez sensu. jesli jest szczera rozmowa to mowie ze mam obawy itd.. co innego zeby czyhal na kakaowe oczko i znienacka probowal.. to co innego

Gość boso po rosie
tymbardziej jesli normalnie o tym rozmawiacie mowisz o swoich obawach , nie masz sie czego bac tylko zaufaj partnerowi i miejcie oboje z tego rozkosz , naprawde jest super uczucie

Gość madagaskarrr
pytam o wasze doswiadczenia, bo czesto sie mowi, ze boli, ze nieprzyjemne, ze nie polecam.. wolalabym sie nastawic ze bedzie nieprzyjemnie i sie mile rozczarowac, jednak negatywne informacje zniechecaja.. ps. moj partner wyjatkowo dba o moj komfort i nic bez mojej zgody nie zrobi

Gość madagaskarrr
boso po rosie i chyba rozumiesz o co mi chodzi:) fajnie ze nie jestem sama;)

Gość boso po rosie
to sie zdecyduj? zreszta samo wyjdzie gdy bedziecie sie kochac bedziesz rozluzniona i w eufori nich delikatnie zacznie. ja probowalam z trzema partnerami z jednym koszmar z drugim rewelacja umial sie zabrac do tego piescil mnie potem potem gdy lerzalam na brzuchu piescil moj kark plesy, masowal calowal rozcieral oliwke na ciele zjezdzal nizej i nizej az potem wchodzil we mnie delikaynie bylo bosko... z trzecim partnerem bylo szybko i bez zapowiedzi poprostu wszedl we mnie i koniec bez oliwki ale bylo zjebiscie

Gość boso po rosie
ni nie jestes sama doskonale rozumiem Twoje obawy tez dlugo sie nad tym zastanawialam. wiesz wiadomo ze nie zrobi sie tego z obcym facetem lub z kims nowo poznanym. do tego trzeba uczucia , zaufania partnerowi musisz czuc sie przy nim bezpiecznie to podstawa udanego sexu

Gość madagaskarrr
oliwka jest konieczna? rozumiem ze znaczenie ma wielkosc penisa (glebokosc penetracji)?

Gość boso po rosie
nie ja nie robie . to rzeczywiscie troche krepujace, ale napewno musisz sie wypruznic przed sexem analnym zeby nie bylo niespodzianek ale lewatywa nigdy

Gość ziuzianna
wyproznienie wystarczy/? To chyba za malo

Gość boso po rosie
wielkosc penisa nawet nie ma takiego znaczenia. a oliwka? na pierwszy raz polecam , sa jeszcze rozne zele np durex tez sa calkiem niezle . jednak tak jak pisalam polecam czyms natluscic jesli ma byc to pierwszy raz

Gość ziuzianna
ale odbyt sobie myjecie w srodku ?

Gość herbatkaa.
ja nie chce tyklo z tego względu że dupa jest wśrodku brudna nawet jeśli sie wysracie . a zerobiłam kupe a za godzine chciałam dokładnie umyć, i jak włożyłam patyczek od uszu, itak był brudny :O

Gość boso po rosie
ja nie mialam nigdy nieprzyjemnych niespodzianek a lewatywy nigdy sobie przed sexem analnym nie robilam, ale gdy czujesz ze Ci sie chce do toalety to lepiej niech wtedy partner v w ciebie nie wchodzi. Za to po sexe mozesz zareagowac jakm po lewiatywie