Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemówcie mi do rozumu

Jak się pogodzić ze stratą dziewictwa?

Polecane posty

Wiem, że to brzmi głupio ale właśnie sypie mi się związek z facetem, z którym pierwszy raz poszłam do łóżka i jakoś ciężko mi się z tym pogodzić, że byłam z nim tak blisko i żadnemu innemu nie będę mogła powiedzieć, że jestem dziewicą :(

Gość lui10002
no że co????????? trzeba było nie dawać dupska a nie twraz żałujesz

Oj...a ile z nim jesteś?? I właściwie czemu się sypie, boisz się, bo go kochasz? Czy ogólnie tego co będzie potem..

po co się godzić, bylejaki chirurg ci ją zaceruje, Żony arabów, są w tym precederze specjalistkami.

lui10002 -> Takie komentarze sobie odpuść, proszę. Nie jestem już taka młoda, zresztą zakochana byłam i miałam ochotę. Kto mógł przewidzieć, że to się tak potoczy? Martuleczek -> Kocham go ale nie będziemy razem. Skomplikowane to, książkę mogłabym napisać. Boję się, że żaden facet już mnie nie zechce :(

bmblondyn -> To mi humor poprawiłeś :) Dzięki :D

Hej spruboj uratowac wasz zwiazek i nie martw sie jak pisala Nalkowska w "medalionach" "Czlowiek jest mocny" Jesli potrzebujesz sie wygadac mozesz mi na maila pisac bo na kafe duzo niemilych ludzi pisze pozdrawiam ;)

ile masz lat? nigdy nie masz pewnosci ze z osobą z którą pierwszy raz spisz bedziesz do konca zycia :O

pitus166 -> Dzięki bardzo :) Ann_ -> 22 :( Wiem, że tej pewności nie można mieć. Ale wcześniej nie wiedziałam, że ciężko będzie się z tym pogodzić, więc koło się zamyka :(

A może jakiś facet się wypowie? :(

myślę, że bardziej porządane by było, gdybyś powiedziała, będę wierną, bezhumorzastą, a dziewicą, daj spokój, jak robiliśmy sobie jaja z mojej ciotki zakonnicy, że jest dziewicą, to wkurzyła się i powiedziała, że na smoczek usiadła, i że nikt nie wymaga aby była dziewicą, anatomicznie, tylko, żeby zachowała wierność zasadom.

bmblondyn -> Poprawiłeś mi humor :)

No już to widzę, jak on się zamartwia utratą prawictwa i tym, że już żadnej nie będzie mógł tego ofiarować :o Weź się otrząśnij i nie żałuj niczego, co w życiu zrobiłaś... to Twoje życie i to Ty przeżyłaś ten pierwszy raz i on był ważny dla Ciebie., a nie dla kogoś...

Gość Vacek De Ptacek
chyba że na nieco dojrzałego prawiczka... :) dobry wieczór!

No nie wiem, ja nie jestem dziewicą i jakoś każdy wie, z kim się spotykałam i że w karty z nim nie grałam tyle czasu... ale jakoś na brak powodzenia nie narzekam.... dodam że jeden nasz wspólny znajomy to już nawet przegina... :o

Gość Vacek_De_Ptacek
boskie :)

Skoro go kochalas i byliscie w zwiazku to nie powinnas tego zalowac. Skad mialas przewidziec ze potem sie tak skonczy? Dla faceta powinno byc wazne to czy bedziesz wierna,dobra i czy mozna Tobie zaufac i polegac na Tobie a nie to czy masz blone dziewicza.Dorosli faceci nie zwracaja uwagi na to czy laska jest dziewica czy nie,chyba ze sa niedojrzali i maja jakies dziwne kompleksy.Skoro piszesz ze taka mloda nie jestes czyli pewnie masz ponad 25 to raczej normalne ze wiekszosc kobiet w tym wieku ma za soba jakies doswiadczenia.

Jemu to jakoś nie przeszkadza, zwłaszcza, że to zaczęło się jeszcze zanim poznałam swojego chłopaka..... nie ważne..... Ważne, że w realnym świecie nikt ode mnie nigdy dziewictwa nie wymagał... swojego chłopaka wkręcałam ilu to ja nie miałam przed nim :P i jakoś go to nie zraziło :P

Prawiczek ma jakies dziwne poglady :D Jak ludzie maja troche lat i spotykaja sie dlugo ze soba to raczej normalne ze do czegos miedzy nimi dochodzi ;) chyba bym musiala byc niezle walnieta zeby wymagac od mojego faceta zeby byl prawiczkiem zwlaszca ze tez nienajmlodszy jest. Gdyby kazdy mial takie poglady jak prawiczek to ludzie by chyba dawno wymarli i zwiazkow by nie bylo zadnych :D

Mój chłopak też jedyne o co się martwił, to o to, czy będę wierna i dobra dla niego, reszta go nie interesowała w ogóle się o przeszłość nie pytał.... Na bank mi uwierzył, bo po pierwsze mieszkam w akademiku (a wiadomo, co się o akademikach mówi), i szpetna nie jestem... za dużo chłopaków się zawsze koło mnie kręciło (ale to też wina specyficznych, męskich studiów)...

Prawiczek a czemu wystraszylo? :D boisz sie ze bedzie widac ze nie jestes doswiadczony? ;) jak bedziesz pewny siebie to jest szansa ze laska nawet nie zauwazy :D wyszlam z kapieli no i fajnego masz faceta, takie cos to rozumiem :) Dla mnie takie czepianie sie o dziewictwo czy prawictwo to dziecinada. Nastolatki takie rzeczy biora bardzo do siebie, potem to przechodzi ;)

A 22 :) Ty 24 jak czytalam na innym watku i nie masz meza :D przyznam bez bicia ze myslaklam ze masz wiecej i ze meza jednak masz... :D

Matko boska prawiczek ty chyba lubisz ludzi wkurzac... :D widac po twoich wypowiedziach zes dzieciuch jeszcze i wszystko jest czarno biale dla Ciebie. To ze ktos mial 2 czy 3 partnerow jest normalne, roznie sie w zyciu zdarza i ludzie sie czasami rozchodza ;)

Żebyś inaczej nie śpiewał, jak Cię zacznie zdradzać ta Twoja dziewica, choćby i z ciekawości.... nie wierzyłabym w takie rzeczy, gdyby to się nie przydarzyło pewnej bliskiej mi osobie....