Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatkaa.

JAK TO MOŻLIWE ZE ONA MA TAK GRUBE WŁOSY ???????

Polecane posty

Gość herbatkaa.

marzę o takich. Gdy je zaczyna tapirować i łapie do góry tą pierwszą górną warstwe, to moj kitek jest własnie takiej grubości :O dosłownie. A mam chyba jej długości włosy.

Gość możliwe wszystko
moja koleżanka miała warkocz, którego nie można było objąć dwiema rękami (dłońmi znaczy), ten warkocz musiały splatać dwie osoby!

Gość herbatkaa.
chciałabym mieć chociaż połowę jej włosów:(

Gość kto madry moze pomoze
haha u mnie nawet nie ma co tapirowac haha wypadly by przy tapirowaniu

Gość lalallalala
ja mam 3razy grubsze niz ona i chetnie bym sie zamienila....

Gość ziuzianna
cudne ma wlosy. ja mam kolezanke ktora nosi 4 warkocze grubosci piesci bo jednego sie nie da zaplesc:) i na dodatek ma je NIEPRZESADZAJĄC do kolan!!!

Gość kudi chicks
włosy ma śliczne, bo zadbane i proste. ja mam dwa razy grubsze, ale mi się kręcą, to jest dopiero tragedia :o

Tez mam bardzo grube włosy i muszę wam powiedzieć ze to straszna udręka. Płukanie ich zajmuje duzo czasu ... na farbowanie całych włosów ... schodzą mi na nie 3 farby ... odrosty 1.5 ... przez dlugi okres czasu mialam problemy z dobraniem fryzury bo wlosy byly strasznie cięzkie dlatego przy glowie mialam przyklapnęte, teraz na szczescie jest ok :) tapiruje je prawie codziennie ale nie taka metodą jak dziewczyna na youtube :O nie tapirujcie wlosów szczotka :O

Gość Majka91
A czy tego typu zabiegi nie niszcza włosów? Nie osłabiają, nie prowadza do wypadania?> Te lakiery itp... po prostu czy to nie niszczy wlosów?

Gość xxx123xxx
ja nie mogę ,mam może jedną dziesiątą jej włosów,albo i mniej.i jestem gruba.chyba sie zabiję

tapirowanie bardzo osłabia wlosy, ich strukturę ... ale na moje chyba to nie działa :P

Gość Majka91
a czemu nie tapirowac szczortka?

Gość ja mam strasznie grube
włosy i to jest mój odwieczny problem:O włosy muszę regularnie cieniować, bo inaczej nie daję z nimi rady... Układać muszę codziennie przy pomocy 3 różnych specyfików i prostownicy, fryzura nie utrzymuje się. Także wiele nie tracicie

lepiej tapirować grzebieniem w wąsko umiejscowionymi ząbkami. szczotka bardziej niszczy .