Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieswiadoma

pytanie do facetow

Polecane posty

Gość nieswiadoma

Faceci jak byscie sie zachowali gdyby Kobieta w ktorej jestescie zakochani powiedziala ze nie wyobraza sobie Was jako zyciowych partnerow, ale mozecie zostac kochankami? Poszlibyscie na taki uklad?

jeśli bym nie kochał, nie miał innej na oku a laska byłaby konkretna w łóżku to owszem. aha i warunek taki że nie byłaby z nikim innym w stałym związku w tym czasie(takim poważnym)

ja kiedyś coś takiego usłyszałem więc podziękowałem za współpracę i tyle :-) jedna z lepszych decyzji w moim życiu bo się okazało że to zwykła menda jest.

Gość nieswiadoma
Wlasnie pytanie brzmi - JAKBYS JAK KOCHAL. Nie wiesz, jaka jest w lozku :)

Gość ambitny
jak miałbym to rozumieć? że ja jestem dla niej dobry tylko wtedy jak jej chłopak nie ma czasu? Jak nie chce ze mna być to niech sobie wibrator kupi w charakterze kochanka

eeee wiesz, jak jest się zakochanym to niestety nie mysli sie logicznie tylko złudzeniami, pewnie bym miał nadzieję że z bycia kochankami bedziemy kimś więcej, że mnie pokocha itp...ale nie wiem. nie miałem takiej sytuacji, mieć nie chce więc cięzko powiedzieć

Jesli bym ja kochal to nie zgodzil bym sie na cos takiego. Jak bym jej nie kochal to tez nie :) Bo sex nie jest dla mnie zabawa tylko. Milosc jest wazniejsza. Ja jesli ja bym ja kochal ona mnie nie to wolalbym juz by ona zwiazala sie z kims innym, pozatym nie chcialbym byc jej zabawka.

nigdy, robić za wibrator, typu murzyn zrobił swoje, murzyn może spadać / czarne będą dzieci twoje/. i dostać, list od smutnego pana z zaproszeniem na sprawę o alimenty...... żame pli.

Gość nieswiadoma
ambitny Pewnie tak, ze Cie lubi, pociagasz ja, ale z jakiegos powodu nie wyobraza sobie Ciebie jako swego faceta - zakladajmy ze wolna jest AccccA A jesli by sie nie udalo, myslisz, ze to bardziej boi niz powiedzenie od razu "do widzenia"?

Gość nieswiadoma
BM blondyn Zadnych alimentow... o zabezpieczaniu sie pan nie slyszal?

Gość nieswiadoma
P.S. A toscie mnie zadziwili Chlopaki... myslalam ze lubicie sex bez zobowiazan :)

napisałem to trochę z humorem, ale prawda jest taka, że jak kiepski partner życiowy to i kiepski kochanek, ale jak ma pokaźny sprzęt, to można zaryzykować

nieswiadoma, to na forum takie świetoszki:D ciekawe czy wogóle kiedys zakochani byli i wiedzą co to seks..inny niz z Ronią Grabowska. pewnie nie. a wracając do twojego pytania, jesli jednak bez szans to oczywiście lepiej od razu koniec, ale w takiej sytuacji chce się mieć nadzieje i jak sie kocha to jest się głupim i łatwowiernym. ma sie nadzieję że będzie coś więcej. że odwzajemni uczucie

Gość nieswiadoma
Mysle ze nie kiepski, ale posiadajacy cechy ktore nie drazniac u kumpla, wkurzaja u faceta... te konkretna kobiete :P Kochanek moze bedzie z niego i dobry... tylko, hm, w pytaniu nie chodzi o to, jaki bedzie stopien zadowolenia kobiety, tylko jak on sobie poradzi z tym, ze nie dostanie nic wiecej. P.s. Slyszalam, ze nie rozmiar jest najwazniejszy... wiec jak...? :P

nie tylko rozmiar penisa swiadczy o umiejetnosciach mezczyzny, jako kochanka. a wlasciwie rozmiar jest malo wazny. kobiete mozna zaspokoic na wiele sposobow.

Gość nieswiadoma
nie kumam a odnoszac to do tematu? BM blondyn mowi, ze jak ma duzego, to ryzykowac :P

Gość nieswiadoma
no? ;)

Gość nieswiadoma
nie kumam, co mial na mysli nie kumam ;) licze na kolejne wypowiedzi...

posta rozumiem. a co ma do tematu? a więc: zupełnie nic. to o penisach nie ma związku z tematem ale niektórzy lubia wszędzie hm wsadzać ten offtop;P

Pewnie że bym poszedł na taki układ...Dobry seks i juz miałaby motylki;)Przez łóżko do serca...

Gość nieswiadoma
oderdobe Przez zoladek do serca - rozumiem, ale przez...? :D Wiesz, nie wszystkie kobiety koniecznie lacza sex z uczuciami.

oderdobe Przez zoladek do serca - rozumiem, ale przez...? Wiesz, nie wszystkie kobiety koniecznie lacza sex z uczuciami. Czasy sie zmieniaja..przyslowia tez ewalują:) Skoro nie łączysz seksu z uczuciami;0 totymbardziej bym poszedł na ten układ;) Potrafiłbym rozdzielić te dwie sprawy..i rozkochiwałbym Cie pikantnie;) Zreszta gdyby pojawila sie na horyzoncie jakas "inna" z pewnoscia bys szybko poszla po rozum do glowy;) I tak mniej wiecej bym dzialal..sasasa

Gość Kiedyś jedna
mi coś takiego dała do zrozumienia i powiem Ci, że poczułem sie jakbym dostał w twarz. Z czasem aż prosiła się o sex i starała zmazać tamto wrażenie i nie wiem czy tylko udawała czy nie, zbyt głeboko to we mnie już siedziało. Zawsze myślałem tylko o tym, że ona nie szanuje mnie wystarczająco, a sex to wolę mieć z kimś kto naprawdę tego chce.

Gość nieswiadoma
Nie czulbys sie wykorzystany?

Gość nieswiadoma
Kiedys jedna -> nie rozumiem. Sytuacja jest taka, ze on podobno mnie kocha. Ja jego - nie. Natomiast podoba mi sie. Oboje jestesmy wolni. Zastanawiam sie, czy zaproponowac mu taki uklad, czy on ciagle bedzie liczyl na cos wiecej, czy bedzie go bardziej bolalo w takiej sytuacji, ze nie otrzyma nic wiecej, czy gdybym urwala z nim kontakty. Czy tez moze bedzie sie cieszyl tym, co dostanie

Gość nieswiadoma
oderdobe -> do Ciebie

Jestem pewny na 100% ze tak bym to rozegral ze kobieta na ktorej mi zalezalo blagalaby mnie o to zebym byl z Nia(role by sie odwrocily) Tylko ze juz bylaby dla mnie nic nie warta,,Reasumujac;) zawrocilbym jej jednak w glowie, troche poszantazowal uwodzac inne kobiety na jej oczach a nastepnie kiedy by sie ocknela pokazalbym jej drzwi...Takze nie wiem kto bylby wykorzystany.....Autopsja;)

Gość nieswiadoma
26.12.2008] 22:17 [zgłoś do usunięcia] oderdobe Jestem pewny na 100% ze tak bym to rozegral ze kobieta na ktorej mi zalezalo blagalaby mnie o to zebym byl z Nia(role by sie odwrocily) Tylko ze juz bylaby dla mnie nic nie warta,,Reasumujac zawrocilbym jej jednak w glowie, troche poszantazowal uwodzac inne kobiety na jej oczach a nastepnie kiedy by sie ocknela pokazalbym jej drzwi...Takze nie wiem kto bylby wykorzystany.....Autopsja Ale dlaczego tak bys postapil? Ja nie bawie sie w zadne gry, jak Ty to czyniles. Nie bawi mnie rowniez, kiedy ktos mnie blaga o bycie z nim. Sytuacja jest jasna. P.s. kiedy ktos, na kim mi zalezy, uwodzi inne kobiety na moich oczach - to JA POKAZUJE DRZWI ;) i nigdy nikogo nie blagalam o to, by byl ze mna.