Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna......

nie lubię siebie

Polecane posty

Gość smutna......

mam chyba jakieś problemy z własną psychą..... kiedyś byłam gruba dużo schudłam swojego czasu ważyłam niecałe 50 kg i nosiłam rozmiar 34 ( a czasami i on był dużawy) teraz trochę się zaokrągliłam ważę 53 i noszę 36.. i nie potrafię się zaakceptować:((((((( ciągle wydaje mi się że jestem gruba że nie mogę się nikomu podobać równocześnie nie potrafię wrócić do 50 kg:( paradoksalnie schudnięcie dwudziestu paru kilogramów było łatwiejsze niż teraz :( tym bardziej że gdzieś 10 miesięcy wagę trzymałam na poziomie 50 potem wzrosła do 53 i tak się już ładnych parę miesięcy trzyma i nic nie potrafię z tym zrobic tylko że to nie kwestia paru głupich kilogramów to kwestia mojej zrytej psychy.... wydaje mi się że tylko przy tych niecałych 50 kilogramach miałam szanse się podobać a że przy 53 jestem gruba i obleśna

Gość ambitny
my ciebie tez nie lubimy! idź sobie!

pierdolisz laska, moja kobietka mi się podobała tak samo jak ważyla 50, 55 czy 60. 3 kg w jedną czy drugą stronę nie sprawią że będziesz ładniejsza, fajniejsza i miala większe powodzenie. wyjeb wagę do kosza.

Gość jesteś chora na głowe
jak poznałem moja dziewczynę ważyła 47 kg przy 169. mineły trzy lata i teraz waży 62kg i dopiero teraz zrobiła się z niej fajna kobieta z piersiai super pupą. Przedtem wyglądała jak dziewczynka z przedszkola a teraz dopiero jest prawdziwa kobietą. Ani jedna ze znanych mi osób nie powiedziała że powinna schudnąć

Uważaj na plaży żeby Cię Greenpeace nie zepchnął do morza...;)

Gość Ratatuj 007
Jesteś chyba chora psychicznie i masz za dużo wolnego czasu i wymyslasz takie bzdury.Lepiej zrobisz jak zajmiesz sie troche nauka ,bo mysle ,że chodzisz do szkoły jeszcze.Mogłas wymyslec coś innego --to jest naprawde mało ambitne i szkoda czasu na odpowiedzi --zignorujcie to !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość korkowa
wydaje mi sie że nawet jak schudniesz do 50 to nic sie nie zmieni. :( wiem po sobie. mam z tym straszny problem. w wakacje wygladałam jak anorexia prawie ale mi sie podobalo chociaz ciagle uwazalam ze jestem za gruba :( :( teraz przytylam i czuje sie jeszcze gorzej :( chociaz mam rozmiar 36/38 to czuje sie beznadziejnie i nie potrafie zaakceptowac swojego wygladu :(

Gość eM.
Hm, no cóż. Nie akceptujesz swojego ciała. Jedynym rozwiazaniem jest jego akceptacja, a najlepiej by się w nim zakochać! nie jest to wcale takie proste. Powodem takiego stanu rzeczy jest zaniżona samoocena. Zastanów się, co może być tego przyczyną? Zbyt wygórowane wymagania rodziców? Rozstanie z facetem? Brak przyjaciół/znajomych? Kiedy już będziesz wiedziała, co ją powoduje, pogadaj z kimś zaufanym, najlepiej z facetem. Będzie Ci prościej walczyć z wrogiem, którego znasz. Niech Ci powie, co Mu się w Tobie podoba. Potem Ty powiedz, co dokładnie chciałabyś w sobie zmienić. Porozmawiajcie, jak widzą to faceci, a jak kobiety. Powinno Ci poprawić samopoczucie :)