Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinnnnaa27

Warto być z facetem który uderzył w twarz kobiete?

Polecane posty

Gość ewelinnnnaa27

Jakie wogóle moga być pobudki takich facetów znam jego dziewczyny 2 byłe i jedna z nich uderzył a był z nią krótko,a z druga kilka lat i nic takiego nei miało miejsca

Gość Pol_a
A, W ŻYCIU.................................!!!!!

Jak ktoś ma luźne łapska to tylko kwestia czasu kiedy przywali... Jeżeli sprawa dotyczy Ciebie to szybciutko zrób mu 🖐️

Gość pazdziochowa
ewelina jestes idiotka, przykro mi, ale to prawda jestes najzwyczajniej w swiecie pozbawiona (calkowicie) zdrowej oceny rzeczywistosci

Gość i dobrze zrobił
widocznie zasłużyłaś to ci przylał. Zaden facet bez powodu by sie nie wysilał żeby przylać babie bo to za duży wysiłek. Piękne były czasy kiedy nie miałyście prawa do głosu i nauki

Oczywiście, że warto... można się nauczyć technik samoobrony w praktyce oraz makijażu, który jest w stanie zasłonić wszystkie "niedociągnięcia urody" takie jak np. sińce pod oczami 😴

Gość Eweliiiinnnnnn27
Mnie nie uderzył znamy sie pare miesięcy niedawno sie dowiedziałam że kiedys bedać w takim przelotym związku krtókim uderzył w twarz dziewczyne znam też jego była dziewczyne z która był 5 lat i na nia nigdy nei podniósł ręki.Nie wiem dlaczego to zrobił tamtej dziewczynie i czy jest cos co może łumaczyc motyw tego uderzenia nei pobicia tylko uderzenia w twarz

Gość Eweliiiinnnnnn27
Ja sie dowiedziałam przypadkowo o tym tzn sam mi powiedział w chwili szczerości

Gość Eweliiiinnnnnn27
ona go podała za to do sądu

pewnie żebyś nie była zdziwiona jak dostaniesz liścia. zawsze będzie mógł powiedzieć że wiedziałas że już to zrobił.

Gość Eweliiiinnnnnn27
i dobrze że go podała do sądu dobrze ze sie o tym dowiedziałam,sam sie przypadkiem wygadał

Nie no, zapytaj dlaczego ją uderzył, czasem są takie powody, że nie sposób nie przylać. Ale generalnie stara prawda mówi, że jak raz przyleje, to będzie to robił w kółko.

wyszłam z kąpieli ma racje. tak się mówi że jak raz to kolejny tez będzie. i obojętnie czy to była chwila szczerości czy przypadkiem się wygadał.

Gość Eweliiiinnnnnn27
wiem że w pierwszym swoim zwiazku był z kobietą 5 lat i nigdy reki nie podniosł na nią znam ją.Ta która uderzył była zanim mnie poznał uderzył ją bo "zdradzała go z jego kolegą,naciągała go"

Gość Eweliiiinnnnnn27
uderzył ją raz ale mocno w twarz i ona go podała za to do sądu"że śmiał na nia rękę podnieść skoro to jemu zależło to on o nia zabiegał"

Gość Eweliiiinnnnnn27
ja i tak nie chce juz z nim sie spotykac a doweidziałm sie o tym dopiero wczoraj ciezko tak zapomniec od razu ale trzeba