Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmarrrra

tylko to facetów

Polecane posty

Gość Mirek23
jezeli caly swiat nawet bylyby plastikowy to i tak wolabym byc naturalny badz piekna prawdziwie a nie plastikowo

Gość dagmarrrra
za nic w swiecie nie chce byc plastikowa bede soba bo nie umiem udawac kogos kim nie jestem. bede cierpliwie czekac na kogos kto nie bedzie chcial na pierwszym spotkamniu wszystkiego

Gość na pierwszym

\"ufff ulżyło mi!!!! bo już myślałam, że sami erotomani mnie otaczają. tlko gdzie sa faceci, ktorzy tak mysla ja Pan Mirek?? gdzie ich spotkac??\" kolejny temat w stylu \"czekam na odpowiedz, ktora mnie usatysfakcjonuje\" :D:D Dziewczyny - nie meczcie nas, tylko nastepnym razem piszcie tak \"pytanie tylko dla facetow - kto mi odpowie..... xxxxxx (i tu wstawcie tresc oczekiwanej odpowidzi)\"

hehe durne pytanie jak zwykle na kafe :P PS komik-widze ze kafe Cie wciagnelo jak mnie ;) PS2 bawie sie w ciebie powoli - ostatnio mnie straszyli ze z wydrukami moich postow sie ze mna spotkaja skonfrontowac czy prawde o sobie napisalem :D

no ale nic odpowiem :P oczekuje tego ze mnie soba zainteresuje na tyle ze bede mial ochote sie z nia spotkac nastepnym razem :classic_cool:

Gość
Albo seksu, albo, że okaże się dziewicą i wtedy można poczekać z seksem do 3go spotkania. :P

Gość prawy Icek
Mirek 23coz z ciebei za idealista... ciekawe ciekawe ile w tym propagandy a ile prawdy i szczerosci. Tak mozesz sobei pisac siedzac przed kompem a kiedy na randce usiadziesz przed dziewczyna to ciekawi mnie co tam sobie pomyslisz... Kobieta zawsze w jakis sposob przygotowuje sie do randki bo chce ladnie wygladac dla faceta (sa takie co mowia, ze robia to dla siebie...:D) czyli juz na starcie kobieta sama prezentuje swoje cialo. Czyli chec byc pociagajaca dla faceta Wiec nie pitol pieknych teorii bo takie rzeczy sa w bajkach i pomiedzy ludzmi gleboko wierzacymi ale to juz inna historia.... Chyba nie na temat pisze

Gość smb
prawy Icek ale czy to oznacza jednoczesnie ze ma ochote na seks na pierwszej randce?

poprostu dziewczynachce się podobac facetowi a pozatym facet jak idzie na randkę to tez nie ubiera się jak lump tylko stara się tez dobrze ubrac :P

Gość prawy Icek
a tego to ja nie wiem na co ona ma ochote:D no ale chce sie podobac w sposob fizyczny, i nie mam na mysli miniowek i dekoltu do pepka, po prostu chce wygladac ladnie i w ten sposob przyciagnac faceta Jest tak, ze uroda przyciaga a charakter zatrzymuje. Ja osobiscie oczekuje od dziewczyny tego, ze bedzie zadbana, ladnie ubrana, wesola, rozmowna:)

Gość Mirek23
Prawy Icku, byłem na spotkaniach z kobietach i mam sprawdzone to co piszę. Nie jestem zamknietym w piwnicy Quasimodo. Kobiety boli jak sie je uwaza za mieso, a jezeli nie boli jakąś takie stwierdzenie to takiej wspolczuje.

Gość dagmarrrra
czyli na pierwszym spotkaniu nie wszyscy oczekuja seksu. sa tez tacy, ktorzy chca po prostu milo spedzic czas z piekna kobieta. pierwsze spotkanie = mila pogawedka i tyle. czy dobrze rozumiem??

"a czemu mnie wciagnelo kwiatku?" komik- bo piszesz tak wczesnie...spac nie mozesz? normalnie sie spi o tej porze...

"dagmarrrra czyli na pierwszym spotkaniu nie wszyscy oczekuja seksu. sa tez tacy, ktorzy chca po prostu milo spedzic czas z piekna kobieta. pierwsze spotkanie = mila pogawedka i tyle. czy dobrze rozumiem??" dagmarra - jakby kobieta sie okazala mądrzejsza niz ja albo wiedze miala ciekawą to owszem mozemy miło pogawędzić... poza tym ja sie wole zapoznac najpierw z kobieta...