Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leenkaaa

Znacie dobre sposoby na przytycie jakiś 5 kg ?

Polecane posty

Gość ripostaaa
jedz pączki, popijaj mlekiem i nie ruszaj się.:classic_cool:

Gość Leenkaaa
kolega mowi ze pije jakies szejki tyle ze on chodzi na silke i to leci w mase miesniowa. mam dos szybka przemiane materi i ciezko mi przytyc ;/ mam 155 cm. wzrostu i waze 42 kg. tyle ze wygladam jak kosciotrup ;/ mam duza miseczke A ;/ i chude rece ;/ ehhh

Gość hyhyhuhu
duze posilki (duze porcje), duze sniadanie, po obiedzie max godzina - nastepny wiekszy posilek. zeby zoladek sie nieco rozciagnal. miesiac regularnej diety dzien w dzien powinien troche poskutkowac

Gość hyhyhuhu
lena ty chyba dorastasz jeszcze wiec poczekaj moze do 20 chociaz

o to ci wspólczuje takiej wagi:( ja wazę więcej ale i wyższa jestem a i tak lepiej mi było jak miałam te kilka kg więcej:)

Gość Leenkaaa
odrazu mowie ze moj organizm nie przyswaja MLEKA ;/ niestety wiec jesli chodzi o bialko to tylko przetworzone moge tylko takie przyswajam. Slyszlam ze od meleka sie tyje ale dla mnie to by bylo jak picie wody

a oddac nie mozna?bedzie zachowana rownowaga:D Jako dietetyczka zaproponuje czeste posilki przede wszystkim

brzydula co Ty chcesz oddawac,masz fajną buzkę,zaokragloną a moja jakas taka koscista się zrobiła:)

Gość Leenkaaa
no pewnie brzydula swietnie wygladasz ;) fajnie miec troche cialka i cycuszki fajne a nie jak ja ;/ wstydze sie swojego gornego ciala ;/ brrr

Gość Leenkaaa
prosze powiedzcie co moge jesc na np. obiad i kolacje ??? a co moge sobie przegryzac w miedzyczasie :(

Gość Leenkaaa
prosze powiedzcie co moge jesc na np. obiad i kolacje ??? a co moge sobie przegryzac w miedzyczasie