Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o niebieskich oczach

i znowu to samo....sex i nic więcej...

Polecane posty

Byłam własnie na małej swiatecznej imprezie u przyjaciół. Znowu otrzymałam propozycję seksu, seksu i niczego więcej, mam dość nie jestem brzydka, figurę mam ładną nie chwaląc się i głupia też nie jestem. A więc czemu tak się dzieje?

Gość network
sama sobie odpowiedziałaś na swoje pytanie :)

Właśnie o to, że jesteś ładna. Oni na ładne kobiety patrzą głównie jako na obiekt seksualny :/

przepraszam bardzo, nie miałam piersi na "zewnatrz", nie byłam ubrana w obcisłe ciuszki, mini kieckę i jestem dziewicą a nie powszechną puszczalską....!!!

na imprezach patrzy sie na urode dziewczyn a nie na ich walory intelektualne. Kazdy chce pobzykać a alkochol dodaje śmiałości. To naormalne że jak sie widzi fajną laskę na imprezie to każdy sie zastanawia jak ona rozkłada nogi a nie jakie ma zdanie na temat sytuacji politycznej. W koncu kobiety sie w mózg nie posuwa więc moze być głupia byle była zgrabna i ruchawa :D

Nie ważne, ze nie miałaś. Ja też nie ubieram się wyzywająco i mam ten sam problem, co Ty. W rezultacie po wielu latach zastanawiania się w końcu dotarło, że najpeirw atrakcyjna kobieta to dla nich obiekt seksualny, a dopiero potem jest jej intelekt ;/

nie rozumiem czemu żaden nie chce sie ze mną umówić na kawę, żaden o mnie nie zabiega, nic po prostu nic. Nikt nie chce ze mną chodzić a kilku chce pobzykać, aż mi sie płakać normalnie chce...:(

Po tym co piszesz ja bym Cie bardzo chętnie zaprosił. No może nie na kawe abo jej nie piję ale na piwo albo Colę

Gość sosena
dziwnych masz znajomych...

ja też nie piję kawy, no chyba że mam dużo do zrobienia na drugi dzień. Najlepsze jest to ze moja koleżanka która jest śliczna, zgrabna i w ogóle ma faceta...czuje sie bezradna troche i mi głupio:(

Gość małłłaaaa miia
ja tez tak mam każdy chce mojej dziury tylko nie mnie

Gość 007tytus
To jest tak jakby ktoś podszedł i powiedział : "jesteś fajna dupa",odwracasz się,mowisz : "spadaj" i żyjesz swoimi myslami :-)

Gość 007tytus
To jest tak jakby ktoś podszedł i powiedział : "jesteś fajna dupa",odwracasz się,mowisz : "spadaj" i żyjesz swoimi myslami :-)

Też uważam, że to nie fair. Powinien zaproponować seks i 100zł. A już tak abstrahując, może zwyczajnie faceci lecą na Ciebie ale nie uważają Cię za kogoś, z kim można się związać, ponieważ dostęp do Ciebie jest zbyt łatwy. Możesz też zwyczajnie powiedzieć takiemu oferentowi, że chcesz miłości i seksu a nie samego seksu. Jeśli jednak nie będzie w Tobie czegoś, czym czym można się ekscytować, to będzie to trudne. Pozdrawiam, kotku.

Gość
o niebieskich oczach => Dziewczyno, że niby napruty facet na imprezie o zapraszaniu na kawę ma myśleć? Nie przesadzasz czasem z oczekiwaniami?

Gość pablo253222
moge cie bzykac jezeli jestes ladna!to jest chyba jakas alternatywa dla ciebie

kkolejny temat: "jestem ładna, seksowna, inteligentna a dostaje propozycję jedynie seksu. nic więcej"

Gość mbjr
To chyba jakiś wysyp tych facetów nastawionych tylko na seks, bo ja też dostałam dziś/wczoraj propozycję takiego układu 😭

Gość
... bo dziś bezpieczniej założyć, że każda to zła kobieta. Założenie okazje się w 95% słuszne. A jako przyszłą żonę i tak większość facetów (przynajmniej pośród moich znajomych) najchętniej widziałaby Azjatkę

wytryskacz (wytryskacz@o2.pl) Też uważam, że to nie fair. Powinien zaproponować seks i 100zł. A już tak abstrach*jąc, może zwyczajnie faceci lecą na Ciebie ale nie uważają Cię za kogoś, z kim można się związać, ponieważ dostęp do Ciebie jest zbyt łatwy. Możesz też zwyczajnie powiedzieć takiemu oferentowi, że chcesz miłości i seksu a nie samego seksu. Jeśli jednak nie będzie w Tobie czegoś, czym czym można się ekscytować, to będzie to trudne. Pozdrawiam, kotku. Nie jestem prostytutką gdybyś uważnie czytał wiedziałbyś że nie robiłam tego jeszcze inie zamierzam w ten oto sposób. Faktycznie moze nie mam tego czegoś w sobie no cóż... alew to jeszcze nie jest powód do tego aby mnie tylko przelecieć

kot Behemot ... bo dziś bezpieczniej założyć, że każda to zła kobieta. Założenie okazje się w 95% słuszne. A jako przyszłą żonę i tak większość facetów (przynajmniej pośród moich znajomych) najchętniej widziałaby Azjatkę Nie jestem zła to zawsze ja cierpiałam przez mężczyzn. Zauważyłam jedna prawidłowość a mianowicie mężczyźni uwielbiają suki a później biedni płaczą że są skrzywdzeni i jakie kobiety są złe.

Gość
o niebieskich oczach => cóż, w rewanżu napiszę Ci własną obserwację: głupie dupy nadstawiają zada frajerom, ci na nich poużywają i wyrzucają. Następnie taka dupa robi jazdę swojemu kolejnemu opisując jak to została wykorzystana i jaki to jest męski ród. I rzuca ją kolejny, bo po prostu nie wyrabia... I co ty na to? :P Co do suk. Szybciej dają. A niestety ciało ludzkie jest tak zaprojektowane, że seks zbliża. Nic więc dziwnego, że od czasu do czasu jakiś imbecyl jeden z drugim w szmatce się zakocha...

BrunetkaWieczorowąPorą (kkk@gazeta.pl) może poszła 'fama' i teraz tak ci proponują..................... KOlejna która nie czyta: nie robiłam tego jeszcze z nikim!

kot Behemot Nie masz pojęcia jak mi przykro z tego powodu. :( Czasami mam wrazenie że Ci którzy sobie najbardziej używali oczekują najbardziej nieskalanych kobiet za żony.

Gość
o niebieskich oczach => nie spodziewaj się, że znajdziesz jakiegokolwiek faceta poniżej 24 lat, który jakoś poważnie myśli o związku z kobietą (dziewczyną w twoim przypadku). Zawsze zostają Ci książki, albo zmiana docelowej grupy wiekowej. Powodzenia w każdym razie 🖐️

Gość oj autorko autorko
"KOlejna która nie czyta: nie robiłam tego jeszcze z nikim!" To, że nie spałaś z żadnym facetem nie znaczy, że nie mogła pójść taka fama :P Ludzie czasem najdziwniejsze plotki rozsiewają. A tak w ogóle, to chyba każda ładna dziewczyna dostaje tego typu propozycje - bo zawsze się znajdą faceci, którzy chcą tylko seksu, proste. Dziwię się że aż tak bardzo o tym myślisz i się tym przejmujesz. Przyjdzie czas to i faceta właściwego poznasz. Niekoniecznie na imprezie...

kot Behemot Ja nie szukam męża ani potencjalnego kandydata na ojca moich dzieci;) Wiesz powiem CI że nie generalizowałabym w ten sposób, mam kilku znajomych w moim wieku i troszeczkę starszych którzy są w długich związkach (niektórzy nawet paroletnich:) ) Powoli dochodzę do wniosku że brak mi tego czegoś lub coś mi z oczu bije ku*ewskiego skoro mężczyźni traktują mnie tak jak traktują Pozdrawiam:)

Gość
o niebieskich oczach => życie. Jedna z interpretacji faktu poniżej. Wszyscy szukają kogoś lepszego od siebie, w nadziei, że ich nędza zostanie im wybaczona, że doskonały/a partner/ka powie: "To nic. Co było minęło. Ważne, że jesteśmy razem". Tylko, że mało kto chce tak mówić :P Powód? Miłość własna, pycha, cokolwiek... :o "Czasami mam wrazenie że Ci którzy sobie najbardziej używali oczekują najbardziej nieskalanych kobiet za żony." Jeden z wyznaczników sukcesu w życiu było nie było. Czy faceta dowartościuje świadomość że jego żona to mistrzyni ostatnich seksmistrzostw świata w zaliczaniu. Dla faceta nie liczy się sprawiedliwość niebieskooka. Liczy się to co da się zagarnąć. I Twoje poczucoe przykrości nikogo nie obchodzi, no może jeno płaczliwe cioty miękkie ciałem i charakterem. Ale czy za takimi się oglądasz?

Gość
o niebieskich oczach => hah. Tedy cóż ci za różnica, czy związek krótszy, czy dłuższy, dla seksu, czy dla miłości? Powiem Ci, że wszystkie one się kiedyś kończą, a życie zaczyna sobie człowiek układać dopiero po studiach, znalezieniu dobrej pracy itd.