Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech..ch

Co robic? mama jest w Holandii i ciagle pije

Polecane posty

Gość ech..ch

teraz jest u niej siostra moja mlodsza i mi napisala ze mama wlasnie siedzi na dole w samym majtkach nawalona a tam chlopacy(mieszkancy domku) chodza i smieja sie :o ma tam w Holandii kochanka nie przyjechala na swieta bo podobno nie mogla a sie okazalo swieta mieli wolne po prostu nie chciala przyjechac:( moja siostrzyczka pojechala do niej zeby nie byla sama i teraz musi na to wszystko patrzec:( pisala ze chce juz wracac do domu:( rozwalila sie nam cala rodzina:( nie wiem czy zostawic ja w spokoju skoro tak chce to niech sobie tam siedzi z kochankiem jak to dla niej wazniejsze mama ma 43 lata i szuka zdaje sie nowych wrazen w tym wieku juz nie wiem o co chodzi ale serce mnie boli:(

Gość ech..ch
mam ochote jej wygarnac wszystko napisac jej wiadomosc na naszej klasie al nie wiem:(:( siostra mowila zeby nic jej nie pisac:(:( po co zaprasza dziecko jak pozniej kaze mu sie ogladac w takim stanie😭

Gość moja rada jest taka
Powiedz mamie aby przerzuciła się na maryśkę- po tym nie ma kaca :-P

Gość Speellout
ja bym mimo wszystko wygarnął matce takie coś, skoro kochanek jest dla niej ważniejszy od rodziny to widać, że puściła się jak na puszczalską przystało, dlatego nie miej skrupułów i napisz jej co myślisz, niech ona się stara o twoje przebaczenie, a jeśli nawet na tym jej nie zależy to dowiesz się, że nie znaczysz nic dla niej...