Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele i pomarańcze

Szczęściu trzeba dopomóc. Wymyśliłam sposób. Oceńcie.

Polecane posty

Może i naogladałam się za dużo filmów, może i mam dość bujną wyobraźnię... Ale też mam dosyć bycia samą i czekania na księcia, a w tym czasie zadowalania się facetami, którzy raz po raz się tylko mną bawią... A więc wymyśliłam sposób. Rozdawanie numeru telefonu na karteczkach. Najlepiej w kolorze, żeby zapadało w pamięć. Ale są do tego pewne warunki: - chłopak musi być w tym czasie sam, bez kumpli, koleżanek (którzy by tylko to obśmiali) - musi ze mną nawiązać ewidentny kontakt wzrokowy, w stylu "jestem Tobą zaintrygowany" - dziewczyna musi być chociaż nieco urodziwa, bo czym tu na początek zaintrygować.. - najlepiej kupić starter za 5zł i zrobić nowy numer telefonu, bo przecież nigdy nic nie wiadomo Miałam mnóstwo, tysiące okazji do poznania wspaniałych, przystojnych facetów, ale zabrakło możliwości interakcji. Bo chodzi tu o różne miejsca, właściwie każde. Czy takie coś, ma szanse na powodzenie? Czy oni odpisywalilaby? Gdybym wiedziała, że im się podobam? Zastanawia mnie to bardzo :)

Może nie mega przystojni, ale tacy w miarę też mogliby być. No cóż. W tym wypadku to ja dokonuje selekcji.

jakiej to niby selekcji dokonujesz? z przerażoną miną podchodzisz do upatrzonego faceta, wciskasz mu spoconymi rękami kartkę i uciekasz :P tylko zostaje jeszcze \"selekcja\" z drugiej strony :classic_cool:

Nie z przerażoną, z uśmiechem na twarzy :)

a ja wygrałe, nie czepiaj sie:P koles jak dostanie karteczkę, i nie bedzie zainteresowany , p oprostu sie nie odezwie i tyle;) pomysł ciekawy:P

Gość kiedys
szlam z kolezankami w miescie i podszedl do nas chlopak, dal nam jakas karteczke, myslalysmy ze to ulotka. patrzymy a tam napis: 'szukam prawdziwej milsci i nr telefonu' ;D

Gość argument nie do odparcia
kulawy zawsze rozpozna slepego ;p

Gość Candy08
to mnie też kiedyś taki chłopak podszedł i dał jakąś karteczkę...patrzę a tam 'szukam dziewczyny na całe życie, zadzwoń' i nr :D Ale nie zadzwoniłam bo mi się nie podobał :D

Ale bez tekstów w tym stylu, sam numer :) I taka trochę podarta ta karteczka, jakby napisane teraz, od ręki :)

Poza tym jestem ładna i nie wyglądam na desperatkę, więc to by miało wyglądać bardziej spontanicznie :D

Gość durny pomysl
w ten sposób to mozna znaleźć najwyżej psychola

a jesli rozdasz swoj nr telefonu kilku facetom, to skad bedziesz wiedziala, ktory zadzwonil? Spytasz: Hej, to ty jestes tym wysokim blondynem, ktoremu dalam numer w metrze? A on bedzie niskim blondynem, ktorego spotkalas w kinie...;)

Będę wiedziała podstawą rzecz, że facet mi się podoba. Jeśli zadzwoni, to się umówimy i wszystko będzie jasne :)

Gość jestescie swietni
Powodzenia :)

\'\'Będę wiedziała podstawą rzecz, że facet mi się podoba.\'\' A co jak ten co spodobał Ci się i dostał karteczkę odda ją koledze? :D Bo kolega samotny, bo też szuka ... ;)

:D Też wierzę, że to może się udać. A jeśli odda koledze, to na spotkaniu i tak się wszystko okaże i jeśli kolega się nie spodoba, to kosz :)

Gość czerstwy maniek
spoko babka pomysl ,jak ja bym dostal od jakiejs fajnej babki numer to bylybym w 7 niebie; tak, że jak to mowi slepy koń na wyscigach 'nie widze przeszkód' czy cos w ten deseń :-p

Gość sobotadziś
Mam nadzieje, że twoja metoda poskutkuje. :-) Mam 28 lat, nie mam własnej rodziny (no bo jeszcze niet) Tak sobie dziś wchodze na różne fora, bo dopadł mnie taki dziwny nastroj a'la... "może by tak księciunia poszukać?" Pewnie mi jutro przejdzie ;) W każdym razie uważam, że każdy z nas gdzieś tą swoją drugą połówkę ma. Powodzenia :-)